GROBARI SU OVO ČEKALI: Veseli se VRAĆA u Partizan?
Jan Veseli dok je nastupao za Partizan, Foto: Starsport©

LETEĆI ČEH

GROBARI SU OVO ČEKALI: Veseli se VRAĆA u Partizan?

Čeh je tokom boravka u Partizanu postao veliki ljubimac Grobara

Objavljeno: 11:35h

Košarkaši Partizana u utorak od 20:30 dočekuju Barselonu u okviru 31. kola Evrolige.

Biće ovo prvi zvaničan meč na kojem će Jan Veseli igrati protiv Partizana u Beogradu.

Češki košarkaš je u razgovoru za "Sportklub" otkrio da je veoma uzbuđen zbog predstojećeg duela sa crno-belima, ali priznaje da ima i tremu.

- Boga mi ima. Već sam igrao protiv Fenera, posle osam godina prvi put sam se vratio tamo. Ovo je posle 12 godina i to je stvarno neverovatno… Utakmicu po utakmicu sve više Partizanove publike dolazi i stvarno sam uzbuđen. Ne znam šta da očekujem, jeste prošlo 12 godina ali Grobari ne zaboravljaju. Jedva čekam - iskren je Jan.

Veseli posebno ističe atmosferu koju prave navijači Partizana.

- Ta atmosfera koju Grobari prave, to je neverovatno. Teško se igra protiv Partizana. Ta atmosfera, ako je čovek barem blizu toga da je tako strastven i emotivan i daje sve od sebe na terenu i onda ga povuče ta atmosfera… Lesora potpuno razumem. Ista je bila ta stast i ta energija kada sam ja igrao.

Na pitanje o potencijalnom povratku u Partizan, miljenik Grobara dao je zanimljiv odgovor.

- Iskreno, ovo je prva godina Partizna u Evroligi. Sad opet, želja uvek postoji, kako će stvari da se dešavaju ne znam. Opet, šta može da se desi naredne dve godine, tri… Pitanje je i koliko ću još moći da igram. Da li bih voleo da se vratim? Ovo je jedna od destinacija gde bih, naravno tu je i Fener gde sam proveo osam godina. Ali Partizan će uvek kod mene imati mesta i to je ljubav od početka. Ja sam stvarno počeo ovde da se bavim vrhunskom košarkom kod Duleta, sada sa Željkom u Partizanu sve je moguće ali ne obećavam.

Bonus video:

00:22

Atmosfera u Areni pred početak Partizan - Olimpijakos

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.