DA LI SE MORNAR VEĆ PREDAO PRED DUEL PROTIV ZVEZDE? "Rezultatski nema neizvesnosti!"
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport

ČUDNA NAJAVA

DA LI SE MORNAR VEĆ PREDAO PRED DUEL PROTIV ZVEZDE? "Rezultatski nema neizvesnosti!"

Trener tima iz Bara nahvalio je igrače crveno-belih

Objavljeno: 18:18h

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u Baru ekipi Mornara koja je u najavi meča 23. kola ABA lige istakla da će navijači uživati jer dolaze jedni od najboljih igrača u regionalnom šampionatu.

Mornar ima učinak od sedam pobeda i 14 poraza, dok je Zvezda druga na tabeli sa skorom od 18 trijumfa i tri neuspeha. - Za nas je ovo praznik košarke i drago nam je što već sedmu godinu uzastopno možemo našim navijačima i sugrađanima prirediti jedan ovakav spektakl u našoj "Topolici". Znamo ko nam dolazi u goste. Evroligaška ekipa, sastavljena od vrhunskih pojedinaca. Publika će moći da uživa u majstorijama asova kao što su Kampaco, Nedović i Vildosa.

KK Crvena zvezda, Fakundo Kampaco, Košarka
foto: Starsport

- Svi igrači Zvezde su na velikom nivou. Rezultatski nema neizvesnosti - ulazimo rasterećeno. Od igrača tražim da uživaju i daju sve od sebe - rekao je trener Mihailo Pavićević.

Košarkaš Antonio Vranković istakao je da će biti veliko zadovoljstvo igrati protiv ekipe kao što je Zvezda. - Čast je igrati i biti na parketu sa igračima kalibra kao što su košarkaši Crvene zvezde. Znamo kakav kvalitet poseduju, a takođe znamo da nisu nepobjedivi. Uz podršku navijača mi ćemo, svakako, pokušati da režiramo iznenađenje - poručio je Vranković.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.