BURA NE JENJAVA: Oglasio se bivši direktor Cibone o navodnom plaćanju Zvezde za mesto u Evroligi!
KK Cibona, Foto: ABA liga/KK Cibona/Marin Sušić

au!

BURA NE JENJAVA: Oglasio se bivši direktor Cibone o navodnom plaćanju Zvezde za mesto u Evroligi!

Sve je više onih koji demantuju tvrdnje Arapovića

Objavljeno: 13:15h

Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Franjo Arapović "zapalio" je region pričom da je Crvena zvezda 2014. godine platila Ciboni 800.000 evra za mesto u Evroligi.

Usledio je odgovor crveno-belih, a u sve se upleo i selektor Hrvatske Aco Petrović.

Posle svih izjava i saopštenja, oglasio se i nekadašnji direktor Cibone Domagoj Čavlović sa željom da takođe demantuje Arapovićeve tvrdnje.

- Zaista sam ostao šokiran pričom koja se pojavila u utorak oko prepuštanja mesta u Evroligi i nekakve prodaje tog mesta od strane Cibone! Apsurd te cele priče za početak je da neko može da pomisli da je Cibona mogla odrediti ko će umesto nje igrati u Evroligi - rekao je Čavlović za Sportski žurnal.

On je zatim odlučio da razreši dilemu kako je Cibona odustala od učešća u Evroligi.

Cibona - Zvezda
Cibona - Zvezdafoto: ABA liga/KK Cibona/Marin Sušić

- Mi jesmo napravili ogroman uspeh tada osvajanjem ABA lige, ali mnogi zaboravljaju da smo otkazali igranje jer nismo bili u mogućnosti Evroligi poslati sve potrebne papire za prijavu (finansijski izveštaj, revizijski izveštaj, finansijski plan i ugovore ka sponzorima), jer smo tada bili na rubu stečaja i o tome smo obavestili Evroligu. U kakvom smo položaju bili, dokazuje situacija nakon samo par meseci, kada je pokrenut proces predstečajne nagodbe.

Na kraju ističe da ga je jako povredilo pominjanje Slavena Rimca u negativnom kontekstu...

- Jako mi je zasmetalo pominjanje, dovođenje u bilo kakav kontemkst i bacanje u svojevrsno blato Slavena Rimca, tadašnjeg trenera, jednog prepoštenog čoveka. Ovo je sve jedna 'šuplja priča' i ne znam šta je cilj svega ovoga? Zato bih jako voleo da reaguje Evroliga, ako će uopšte reagovati na kafanske priče iz ovih naših krajeva - zaključio je Čavlović priču za Sportski žurnal.

(Espreso/Sportski žurnal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.