MORAO PONOVO DA SE OBRATI JAVNOSTI: Još jedno saopštenje Ražnatovića vezano za priče oko Petruševa! (FOTO)
Miško Ražnatović, Foto: Starsport©

OBJASNIO celu SITUACIJU

MORAO PONOVO DA SE OBRATI JAVNOSTI: Još jedno saopštenje Ražnatovića vezano za priče oko Petruševa! (FOTO)

Košarkaš Crvene zvezde neće želeti da se pojavi u krivičnom gonjenju Matijasa Lesora ukoliko do njega dođe

Objavljeno: 00:23h

Iako se već jednom tokom dana oglasio Miško Ražnatović, agent Filipa Petruševa, on je to uradio još jednom, kako bi sa svog igrača skinuo teret i otklonio doslovno sve sumnje koje se vezuju uz ovog košarkaša povodom njegovog svedočenja u policiji.

Nakon saopštenja Crvene zvezde, koja je upozorila da je došlo do kršenja zakona od strane Matijasa Lesora, Petrušev je dobio poziv u Policijsku upravu u Bulevaru Despota Stefana, gde je dao izjavu. Nedugo zatim se oglasio i Miško, koji je već jednom stao u odbranu svog košarkaša.

- Stvarno treba da objasnimo da Filip Petrušev nije imao namerku da razgovara sa bilo kojim oblikom vlasti, medijima ili da započne bilo kakvu akciju zbog prethodne utakmice. Ipak, on je pozvan od strane Policijske uprave da im da izjavu kao svedok i on je to uradio, zato što je dužan da to radi - napisao je Ražnatović putem svog Tviter naloga, ali se ubrzo i ponovo javio.

Miško Ražnatović je u međuvremenu rekao da Petrušev nije unajmio advokata, niti da planira to da uradi. Ali, ovaj agent se oglasio i treći put, gde je rekao da i ukoliko dođe do krivičnog postupka, Petrušev neće želeti da se pojavi u krivičnom gonjenju.

- Pored navedenog ukoliko dodje do krivičnog postupka, neće se pridružiti krivičnom gonjenju. Bez ikakve želje da se bilo šta sa sportskog prenese na druge terene i bez namere da u tome učestvuje. Po meni izuzetno korektan pristup i nije mi jasno zbog čega je na stubu srama! Nestvarno - napisao je Ražnatović u novom obraćanju.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.