OGLASIO SE MIŠKO RAŽNATOVIĆ: Objasnio zašto je Petrušev išao u policiju! (FOTO)
Miško Ražnatović, Foto: Starsport©

POZNATI DETALJI

OGLASIO SE MIŠKO RAŽNATOVIĆ: Objasnio zašto je Petrušev išao u policiju! (FOTO)

Agent košarkaša izdao kratko saopštenje putem svog Tviter naloga

Objavljeno: 18:03h

Košarkaški agent Miško Ražnatović, koji zastupa Filipa Petruševa, oglasio se povodom situacije sa srpskim krilnim centrom.

Posle treninga koji je bio završen u pola 12 u dvorani "Aleksandar Nikolić", Filip Petrušev se pojavio u policiji kako bi dao izjavu povodom incidenta sa Matijasom Lesorom. Košarkaši Crvene zvezde su ove srede imali poslednji trening pred put u Barselonu, posle kojeg su svi, osim Filipa Petruševa otišli da se spremaju za isti. Centar crveno-belih je morao u Policijsku stanicu 29. novembar kako bi dao izjavu povodom incidenta koji se dogodio u ponedeljak veče posle derbija u kojem je slavio Partizan sa 92:81. Podsetimo, Petruševa je udario Matijas Lesor, kojeg su saigrači, kao i košarkaši suparničkog tima, odvojili od centra crveno-belih. Kako bi dao izjavu, Petrušev se pojavio u pratnji klupskog advokata u stanici 29. novembar. Nije davao nikakve izjave, samo je prošao pored okupljenih novinara i fotoreportera.

Sada se povodom svega oglasio i Miško Ražnatović.

- Zaista treba da objasnimo da Filip Petrušev nije imao nameru da razgovara sa bilo kojom instancom ili medijem ili da pokrene bilo kakvu akciju u vezi poslednje utakmice i dešavanja na njoj! Ali ga je policija pozvala da da izjavu kao svedok i on je to uradio jer je to njegova dužnost da uradi! Na kraju želim da dodam da Filip Petrušev nije angažovao nijednog advokata i nema nameru da to radi! - napisao je Ražnatović.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.