SUPERSTAR EFESA ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Evo kako se poklonio navijačima Zvezde! (FOTO)
Vil Klajburn se osmehuje Delijama, Foto: Starsport

KAPA DOLE MAJSTORE

SUPERSTAR EFESA ODUŠEVLJEN DELIJAMA: Evo kako se poklonio navijačima Zvezde! (FOTO)

Pristalice srpskog velikana oborile Amerikanca s nogu

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde deklasirali su Anadolu Efes rezultatom 94:75 u okviru 27. kola Evrolige.

Delije su tokom čitavog meča pravile izuzetnu atmosferu, a na nju nije imun ostao ni jedan od najboljih košarkaša turskog velikana Vil Klajburn.

Amerikanac se nije previše proslavio u dvorani "Aleksandar Nikolić". Postigao je 12 poena, od čega samo jedan u drugom poluvremenu, a imajući u vidu odsustva Vasilija Micića i Šejna Larkina, to je bilo potpuno nedovoljno da bi se savladala Crvena zvezda.

Navijači srpskog i regionalnog šampiona na društvenim mrežama su u velikom broju delili Klajburnovu reakciju na Delije, tačnije na deo kada su ponovo natpevale himnu Evrolige uoči početka meča.

Košarkaš Efesa je sve to ispratio klimanjem glave i širokim osmehom.

Pored ove situacije, američki košarkaš je još jednim svojim potezom obezbedio veliko poštovanje navijača Crvene zvezde. Naime, tokom druge četvrtine, Fakundo Kampaco je pokušao da doda loptu Stefanu Lazareviću, ali je ona završila u autu. Sudije su pokazale da će posed imati Efes, ali je Klajburn potom podigao ruku i priznao da je on poslednji igrao njom, pa je lopta ostala u posedu domaćeg tima.

Koliko je Klajburn bio opčinjen atmosferom u kultnom "Pioniru" dovoljno govori i to što je na svom Instagramu podelio snimak na kojem se vidi kako navijači Zvezde nadjačavaju himnu Evrolige.

- Ludilo - kratko je napisao Klajburn.

Objava Vila Klajburna na Instagramu
Objava Vila Klajburna na Instagramufoto: instagram.com/thrill_21/printscreen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.