ZVEZDU JE PRESKOČIO, ALI ĆE BITI SPREMAN ZA PARTIZAN? Vasa Micić KIDA na treningu u Beogradu! (VIDEO)
Vasilije Micić trenira u Meginoj hali, Foto: Printscreen/Instagram/misko4raznatovic

samo sipa

ZVEZDU JE PRESKOČIO, ALI ĆE BITI SPREMAN ZA PARTIZAN? Vasa Micić KIDA na treningu u Beogradu! (VIDEO)

Povreda drugog asa Efesa ide na ruku crno-belima

Objavljeno:

Crvena zvezda je sjajnom igrom u poslednjoj deonici razbila Anadolu Efes i odnela veliku pobedu pred svojim navijačima u 27. kolu Evrolige.

Crveno-beli su se tako vratili u igru za plasman na fajnal-ejt i otežali isti zadatak dvostrukom uzastopnom prvaku Evrope koji je sada deseti sa skorom 13-13.

Ruku na srce, turski tim ima velikih kadrovskih problema koji su se u sredu uveče dodatno pogoršali jer se povredio i Rodrig Boboa, a meč protiv Zvezde su iz istog razloga preskočili Vasilije Micić i Šejn Larkin.

Svakako će Efes biti znatno oslabljen i protiv Partizana koji dočekuje sledeće nedelje, u četvrtak 16. marta, ali izgleda da će jedan od ove trojice vrlo bitnih igrača biti spreman za taj duel.

Poznati košarkaški agent Miško Ražnatović podelio je na društvenim mrežama snimak kako Vasa Micić trenira samostalano na dan utakmice sa Zvezdom - i to u hali "Mega Factory" na Voždovcu svog prvog seniorskog kluba, Mege.

Dvostruki uzastopni MVP fajnal-fora Evrolige, deluje spremno za skori povratak na teren, bar sudeći po kretnji i tri vezana koša sa različitih pozicija.

Pre Partizana, Efes će u Evroligi dočekati Makabi, pa Real Madrid.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.