OBRADOVIĆ PRED ARMANI: Igramo sa ekipom koja je u najboljoj formi u Evroligi!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

NOVI ITALIJANSKI IZAZOV

OBRADOVIĆ PRED ARMANI: Igramo sa ekipom koja je u najboljoj formi u Evroligi!

Crno-beli žele novu pobedu

Objavljeno:

Košarkaši Partizana u utorak su napravili veliki podvig i savladali Virtus u Bolonji rezultatom 88:79 u okviru 27. kola Evrolige.

Ipak, vremena za odmor nema, pošto crno-beli već u četvrtak od 20:30 gostuju Armaniju u Milanu.

Trener Parnog valjka Željko Obradović oglasio se pred duel sa izabranicima Etorea Mesine.

- Moramo što pre da zaboravimo ovo što je bilo u Bolonji i da se okrenemo utakmici u Milanu. Oni su ekipa koja je u ovom trenutku verovatno u najboljoj formi od svih timova u Evroligi i za tu utakmicu moramo da se pripremimo na najbolji mogući način - rekao je Obradović.

Alen Smailagić je propustio prvi meč protiv Armanija u Beogradu, a sada se nada da će njegov tim pružiti dobar otpor italijanskom timu.

Alen Smailagić
Alen Smailagićfoto: Starsport©

- Mislim da je svima u Evropi jasno da Milano ima tim koji bi se u nekim drugim okolnostima verovatno borio ne samo za plej-of, nego i za prednost domaćeg terena u plej-ofu. Veoma dobra, iskusna ekipa koja je u poslednjih nekoliko nedelja podigla formu i spremno nas čeka sa željom da nastavi niz pobeda. Iako se mnogo toga promenilo u odnosu na prvu utakmicu u Beogradu, videli smo i tada koliko su bili opasni i kako su brzo okrenuli naših plus devet i došli do zaslužene pobede. Mi takođe igramo dobro, verujem da ćemo biti spremni da im se na pravi način suprotstavimo. Imamo trening, pripremamo se i želimo da se predstavimo u najboljem svetlu, nadam se ponovo pred velikim brojem naših navijača - poručio je Smailagić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.