SRBI LUDACI! Amerikanac se našao u centru "pakla" - gledao Partizan u Areni, pa otišao na derbi, nije znao gde je!
Amerikanac na meču Partizan - Alba, Foto: Emekareacts/Youtube

hit!

SRBI LUDACI! Amerikanac se našao u centru "pakla" - gledao Partizan u Areni, pa otišao na derbi, nije znao gde je!

Američki vloger nije znao šta ga je snašlo u Beogradu

Objavljeno: 22:42h

Strast koju Srbi imaju prema košarci i fudbalu se graniči sa fanatizmom, a jedan Amerikanac nije mogao ni da sluti šta ga čeka.

Prvenstveno je došao zbog 169. večitog derbija, a u međuvremenu je posetio i "Štark arenu" gde je Partizan igrao u Evroligi.

Američki vloger poznat na "jutjubu" kao "Emeka" je preneo svojim pratiocima utiske iz Beograda, a glavni utisak nosi sa meča Partizan - Alba.

"Emeka" nije znao šta ga čeka u dvorani, ali kada je osetio neverovatnu atmosferu, priznao je da NBA mečevi nisu ni blizu zanimljivi kao onaj na kome se našao u beogradu.

- Čoveče, ovo je bilo neviđeno, nikad ništa slično nisam video. Nisam znao da ovoliko vole košarku, navijači imaju ludačku strast prema igri. Dosta Srba voli više košarku od fudbala, mene je to iznenadilo, ali ono kad svi pevaju svaku pesmu... To nikad ne možete da vidite u Americi, ne! Iskreno, ja mislim da više ne idem na utakmice u SAD posle ovog iskustva u Beogradu - rekao je Amerikanac.

"Emeka" se, naravno, sutra uveče našao i na fudbalskom derbiju. Na zapadnoj tribini, bliže Partizanovom jugu, među nekoliko "grobara" koji su pokušali da mu objasne trenutak u kome se nalazi njihov tim i šta znači "uprava napolje".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.