VILDOSA SKORO DA JE OSTAO BEZ REČI: "Osećam se užasno, ne znam šta da kažem"!
Luka Vildosa, Foto: Starsport©

BOLAN PORAZ

VILDOSA SKORO DA JE OSTAO BEZ REČI: "Osećam se užasno, ne znam šta da kažem"!

Crvena zvezda izgubila je od Albe 87:72 u 25. kolu Evrolige

Objavljeno: 15:34h

Luka Vildosa jedan je od najomiljenijih stranaca u istoriji Crvene zvezde. Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od berlinske Albe rezultatom 72:87 u 25. kolu najeltnijeg evropskog takmičenja. Argentinacu je izuzetno teško pao poraz od Albe. - Da budem iskren osećam se užasno, ne znam šta da kažem. Morali smo da dobijemo ovu utakmicu, kao i sve ostale ovog tipa - započeo je Argentinac posle bolnog poraza u prepunoj hali "Aleksandar Nikolić".

Luka Vildosa
foto: Starsport©

- Mislim da je najveći problem bio što smo se opustili, a oni su to u pravo vreme, na pravi način iskoristili. Šta je, tu je, ne smemo da se mnogo bavimo ovim porazom. Okrećemo se novim utakmicama i novim izazovima. Timu sa Malog Kalemegdana je ostalo još devet utakmica u Evroligi, a prva na listi je ona protiv Bajerna u Minhenu drugog februara.

- Očekuje nas takođe jedna teška utakmica u Minhenu. Mislim, zapravo sam ubeđen da će i Faku igrati. Ima da odigra utakmicu sa Argentinom 26. i mislim da će se posle priključiti timu. Znamo svi kakav je on igrač i koliko može da doprinese timu. Ipak, ne možemo se oslanjati samo na njega - istakao je Argentinac, pa nastavio:

KK Crvena zvezda, KK Makabi Tel Aviv, Luka Vildosa
foto: Starsport©

- Moramo da nastavimo da radimo, da poštujemo sve dogovore i moramo da se potrudimo da igramo kako smo igrali u prvom poluvremenu. Smatram da moramo dosta da radimo na mentalnoj snazi. Mi smo jako dobra i talentovana ekipa, samo moramo da nastavimo da radimo što više i što bolje. Jedno je sigurno - ne smemo da prestanemo da se borimo! Odbrana Crvene zvezde je u prvom delu igre bila na izuzetno zavidnom nivou, a onda je u drugom poluvremenu sve stalo. - Stali smo, to je zapravo istina. Ali mislim da je veći problem to što smo počeli da promašujemo neke otvorene šuteve, pa se na to onda samo nadovezala loša odbrana. Zaista su zaslužili ovu pobedu i čestitam im.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.