"PRILIČNO NEOBIČNA SITUACIJA!" Obradović je imao šta da kaže pred meč sa bivšim klubom, ima poruku za jednog igrača
Željko Obradović, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

biće žestoko!

"PRILIČNO NEOBIČNA SITUACIJA!" Obradović je imao šta da kaže pred meč sa bivšim klubom, ima poruku za jednog igrača

Crno-beli ovo moraju da iskoriste

Objavljeno: 16:34h

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović oglasio se pred meč protiv Fenerbahčea u 25. kolu Evrolige, koji se igra u četvrtak od 21.00 u Areni.

"Crno-beli" su slavili u prvom meču protiv Fenerbahčea u gostima 73:72, a turski tim neko vreme nije igrao zbog zemljotresa u Turskoj.

- Prilično neobična situacija, jer su već neko vreme bez utakmica zbog svega što se desilo, nažalost. Prekinuto je prvenstvo, nisu igrali u Kupu, ni tu utakmicu Evrolige. Bilo je nekih informacija da su planirali da igraju i neke prijateljske utakmice, ali nemamo nekih infromacija više osim rezultata. Ono što je bitno da su im se vratili neki igrači. Lepa je i vest da je Nemanja Bjelica počeo da trenira sa ekipom - rekao je Obradović koji je poželeo da se Bjelica što pre vrati na parket.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: Starsport/Peđa Milosavljević

On je istakao da ekipa Fenerbahčea može da igra sa različitim postavama.

- Što se tiče načina igre Fenerbahčea, poznato je da imaju nosioce, mogu da igraju sa različitim postavama, da igraju sa tri visoka igrača i onda ima dosta promena u odbrani. Mogu da igraju i sa niskom postavom i onda da traže rešenja u šutu za tri poena. Sve to znamo i probali smo da se pripremimo kao prvi put kada smo igrali sa njima - poručio je Obradović.

Košarkaš Partizana Joanis Papapetru izjavio je da očekuje težak meč protiv Fenerbahčea.

- Fenerbahče je vrlo dobar tim, trenutno su ispred nas na tabeli. Pripremamo naše stvari i bićemo spremni da damo sve od sebe. Ovo je krucijalna utakmica za nas zbog situacije na tabeli. Znamo da su veoma iskusan i dobro vođen tim od strane trenera. Zbog toga moramo biti na svom maksimumu - istakao je Papapetru.

Janis Papapetru
Janis Papapetrufoto: Starsport©

Iz Partizana su saopštili da vlada veliko interesovanje za meč sa turskim klubom i apelovali su na navijače da zbog mogućih gužvi na ulazima dođu ranije u dvoranu.

Klub je apelovao na navijače na fer i sportsko navijanje uz maksimalno poštovanje svih aktera meča.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.