POTVRĐENO: Košarkaški Partizana su OTROVANI! Ko stoji iza toga?
Foto: Saša Pavlić Koky

stigle analizie

POTVRĐENO: Košarkaški Partizana su OTROVANI! Ko stoji iza toga?

Košarkaški klub Partizan izdao je saopštenje pošto su stigli zvanični rezultati analize
Objavljeno:

Usled trovanja, KK Partizan NIS je pretrpeo i još uvek trpi ogromnu štetu, jer je u značajnim utakmicama nastupao bez pomoži važnih igrača i prvog trenera, a izgledno je da će u oslabljenom sastavu nastupati još izvesno vreme.

Takođe, na ličnoj osnovi, ogromnu štetu su pretrpeli i svi pojedinci koji su bili otrovani: treneri Aleksandar Džikić i Nenad Čanak, košarkaši Vilijam Hečer, Vanja Marinković, Slobodan Jovanović, Nikola Tanasković, Miloš Koprivica, Mihajlo Andrić i Uroš Luković, kao i sportski direktor Dragan Todorić.

Košarkaši koji su bili hospitalizovani, pušteni su iz bolnice na oporavak i kućno lečenje koje će potrajati u zavisnosti od individualnih reakcija na terapiju svakog od pojedinaca.

U narednom periodu će se utvrđivati kako je do trovanja hranom došlo. Ovim putem, KK Partizan NIS se javno uzdržava od davanja bilo kakvih paušalnih procena na temu uzroka trovanja igrača i članova stručnog štaba crno-belih, sve dok se nedvosmisleno ne utvrde sve činjenice vezane za ovaj slučaj.

Takođe, beskrajno se ovim putem zahvaljujemo navijačima koji su u veoma teškoj situaciji pružili fantastičnu podršku svom klubu, još jednom pokazujući da su najbolji na svetu.

Sportski pozdrav,

KK Partizan NIS

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.