OBRADOVIĆ SE OGLASIO PRED SAM DERBI: Ima samo JEDNU ŽELJU! (VIDEO)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

MALI KADROVSKI PROBLEMI

OBRADOVIĆ SE OGLASIO PRED SAM DERBI: Ima samo JEDNU ŽELJU! (VIDEO)

Trener Partizana želi da sve prođe u najboljem redu

Objavljeno: 17:44h

Trener Partizana Željko Obradović je pred večerašnju utakmicu polufinala Kupa Radivoja Koraća izjavio da najbitnije da sve prođe u najboljem redu.

U Nišu je od 21 sat na programu četvrti susret "večitih rivala", Partizana i Crvene zvezde tokom ove sezone. Posle jednog duela u ABA ligi i dva u Evroligi, na red je stigao i da se ova dva velika rivala susretnu i u polufinalu Kupa Srbije. Trenutno je 2:1 u pobedama za Crvenu zvezdu.

Tim povodom svoja predviđanja je dao i trener Partizana Željko Obradović, gde je rekao šta očekuje od novog duela protiv Crvene zvezde.

- Očekivano, već posle žreba smo znali da su velike šanse da se sastanemo u polufinalu. I Zvezda i Partizan su bili favoriti u utakmicama četvrtfinala i očekuje nas međusobni meč. Jedina želja mi je da utakmica protekne u fer i sportskoj borbi, pa neka bolji tim pobedi. Pozivam navijače Partizana da navijaju i bodre našu ekipu i da bude poslata slika na nivou one iz derbija u Evroligi - rekao je Obradović i dodao:

- Tristan ima mali problem sa povredom koju je zadobio na utakmici sa Spartakom, dok su svi ostali igrači zdravi - zaključio je trener Partizana, Željko Obradović.

Podsetimo, Partizan je u četvrtfinalu bio bolji od ekipe Spartaka sa 91:69.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.