ŠOK ZA ACA PETROVIĆA! Najbolji košarkaš ga "odjavio", a to nije najgore!
Aco Petrović, Foto: Dado Đilas

au!

ŠOK ZA ACA PETROVIĆA! Najbolji košarkaš ga "odjavio", a to nije najgore!

Hrvati oslabljeni neigranjem kandidata za MVP titulu ABA lige

Objavljeno: 18:25h

Hrvatska košarkaška reprezentacija se nalazi u velikim problemima, a očekuju je dve važne utakmice u pretkvalifikacijama za Evrobasket.

Selektor Aleksandar Aco Petrović nije mogao da kompletira tim, pošto ga je "odjavio" jedan od najboljih igrača ABA lige, Luka Božić.

Božić je očigledno ušao u neku vrstu tihog "rata" sa reprezentacijom, pošto ga prethodno selektor Petrović nije pozvao u tim. Široka javnost se pobunila, mediji u Hrvatskoj su izvršili pritisak i rekli da je nedopustivo da nastupi bez Luke Božića, što je dotaklo i Petrovića.

Luka Božić
Luka Božićfoto: Starsport

Ubrzo je promenio svoje mišljenje Petrović i pozvao je naknadno Božića, ali je ovoga puta ovaj igrač odlučio da propusti okupljanje zbog navodne povrede, iako je prortiv Crvene zvezde 12. februara odigrao svih 40 minuta na parketu.

Izuzev Božića, ni Karlo Matković iz Cedevita Olimpije neće biti na raspolaganju reprezentaciji Hrvatske.

Podsetimo, Hrvatska će 23. februara igrati protiv Švajcarske, dok će potom nastupiti i protiv Austrije, a evo kako i izgleda njihov konačni spisak za ove dve utakmice.

Dominik Mavra, Borna Kapusta, Goran Filipović, Antonio Jordano, Toni Perković, Roko Badžim, Toni Nakić, Lovre Runjić, Mateo Drežnjak, Dario Drežnjak, Matej Rudan, Tomislav Buljan, Roko Prkačin, Danko Branković i Tomislav Ivišić

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.