BAJERN SE OGLASIO PRED PARTIZAN! Trinkijeri baš NAHVALIO bivši klub, a jedna stvar može da raduje crno-bele!
Košarkaši Partizana, Foto: Starsport©

biće pakleno!

BAJERN SE OGLASIO PRED PARTIZAN! Trinkijeri baš NAHVALIO bivši klub, a jedna stvar može da raduje crno-bele!

Važan meč pred beogradskim crno-belima

Objavljeno: 21:41h

Košarkaši Partizana gostuju ekipi Bajerna iz Minhena u četvrtak od 20 i 30, u okviru 23. kola Evrolige.

Izabranike Željka Obradovića čeka paklena atmosfera, što su potvrdili Bavarci na svom sajtu, ali imaće i crno-beli značajnu podršku.

- Možda je napolju hladno, ali „Audi dom“ će u četvrtak sigurno biti toplo mesto. Osmi put ove sezone dvorana je rasprodata, 6.500 navijača dočekaće moćni Partizan sa legendarnim trenerom Željkom Obradovićem. Sve ovo garantuje košarkašku žurku, pogotovo što zbog toga što se registrovalo 1500 navijača Partizana - stoji na Bajernovom sajtu.

Trinkijerijev tim na megdan crno-belima izlazi posle tri uzastopna poraza (Valensija, Barselona, Bon).

Andrea Trinkijeri
Andrea Trinkijerifoto: Starsport

- Partizan ima odličnu sezonu i ima kvalitet da prođe u plej-of. Želimo da se izborimo i nastavimo naš razvojni proces uprkos raznim nedaćama. Da bismo to uradili, ovoga puta moramo da uradimo ono što je potrebno od početka utakmice, koja će biti teška, fizička - rekao je italijanski strateg.

Podsetili su Nemci na sjajan doček koji je prepuna Arena priredila nekadašnjim uzadnicama crno-belih, treneru Trinkijeriju, te košarkašima Ognjenu Jaramazu i Vladimiru Lučiću.

- Zaista sam uživao u tom trenutku i utakmici, iako smo izgubili malom razlikom. Zaista cenim to što sam tako ljubazno dočekan -rekao je Jaramaz i dodao:

Ognjen Jaramaz
Ognjen Jaramazfoto: Vicente Vidal Fernandez/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

- Partizan je jedan od najvećih klubova u Evropi, ne samo u Srbiji. Dve i po godine sam tamo proveo kao profesionalac, šest u mlađim kategorijama, a uvek sam bio deo kluba kao navijač. Zato je za mene posebno igrati protiv njih i nadam se da će opet biti pozitivna atmosfera.

(Espreso/24Sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.