ROSTERI VEČITIH U BORBI ZA TOP 8 EVROLIGE: Partizan sa najmanjim sastavom, Zvezda čeka Kampaca!
Ilustracija sa poslednjeg večitog derbija, Foto: Starsport

presudno?

ROSTERI VEČITIH U BORBI ZA TOP 8 EVROLIGE: Partizan sa najmanjim sastavom, Zvezda čeka Kampaca!

Izvesno je da će neki igrači podneti veći teret u finišu sezone, ali slična situacija je recimo sa liderom Olimpijakosom ili Monakom, koji i sa manjim fondom košarkaša guraju odlično

Objavljeno: 17:14h

Zahuktava se borba za plasman na fajnal-ejt Evrolige, a jedan od ključnih faktora u istoj biće broj raspoloživih igrača u timovima.

Kada se pogleda trenutna situacija, beogradski večiti ne stoje baš najbolje i izvesno je da će neki igrači podneti veći teret u finišu sezone, ali slična situacija je recimo sa liderom Olimpijakosom ili Monakom, koji i sa manjim fondom košarkaša guraju odlično.

1 / 10 Foto: Starsport©

Posle odlaska Vladimira Brodzijanskog, na zvaničnom sajtu Evrolige stoji da Partizan ima svega 13 igrača u rosteru. Ovde se ubraja i Balša Koprivica, koji neće moći da pomogne ekipi u narednom periodu zbog mononukleoze.

Kada je u pitanju Crvena zvezda, ona ima 15 igrača u sastavu, s tim da će i Fakundo Kampaco biti na raspolaganju od 1. marta. Čeka se i povratak Hasana Martina.

Ovo je spisak svih ekipa i broja igrača sa kojima raspolažu u najelitnije evropskom takmičenju:

19 – Alba, Baskonija 18 – Olimpija Milano, Barselona, Valensija, Žalgiris 17 – Fenerbahče, Makabi 16 – Bajern, Panatinaikos, Real, Virtus 15 – Crvena zvezda (sa Kampacom će biti 16), Asvel 14 – Efes, Monako, Olimpijakos 13 – Partizan

Željko Obradović računa na sledeće igrače: Avramović, Naneli, Anđušić, Madar, Vukčević, Panter, Smailagić, Papapetru, Egzum, Trifunović, Ledej, Lesor, Koprivica.

Duško Ivanović raspolaže sledećim snagama: Vildosa, Lazić, Dobrić, Ivanović, Nedović, Marković, Holand, Lazarević, Mitrović, Ilić, Petrušev, Bentil, Martin, Raduljica, Kuzmić, Kampaco (od 1. marta).

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.