TESNE UTAKMICE: Jaramaz tragičar Bajerna, Makabi ostvario važnan trijumf u Valensiji! (FOTO)
Ognjen Jaramaz, Foto: Vicente Vidal Fernandez/SOPA Images / Shutterstock Editorial / Profimedia

promašio pobedu

TESNE UTAKMICE: Jaramaz tragičar Bajerna, Makabi ostvario važnan trijumf u Valensiji! (FOTO)

Srpski košarkaš je meč završio sa 12 poena

Objavljeno: 02:10h

Iako su u Barselonu otputovali bez prvog trenera Andree Trinkijerija, te na papiru bili autsajderi, košarkaši Bajerna umalo nisu napravili iznenađenje i pobedili "katalonski klub" u 23. kolu Evrolige.

Imali su Bavarci šut za pobedu preko srpskog reprezentativca Ognjena Jaramaza koji je dugo držao loptu u svojim rukama, te na kraju ipak promašio.

Barsa je 21 sekundu pre kraja meča povela posle poena Korija Higinsa sa linije penala (72:70), što je, ispostaviće se, bio i konačan rezultat nakon što je Jaramaz bio neprecizan.

Srpski košarkaš je meč završio sa 12 poena, a više od njega u redovima Bajerna imao je Nik Vajler Beb (15), dok je na drugoj strani Nikola Mirotić zabečežio 12 poena, a Šanli i Veseli po 10.

Neizvestan meč odigran je i u Valensiji gde je domaća ekipa izgubila od Makabija iz Tel Aviva sa 94:93.

Izraelski tim je do pobede vodio Vejd Boldvin sa 19 poena, dok su dva poena manje ubacili Bonzi Kolson i Džon DiBartolomeo. U redovima Valensije najbolji je bio Džared Harper sa 20 poena, dok je Klemen Prepelič dodao 15.

Makabi je sada na 8. mestu sa skorom 12-11 i u narednom kolu dočekuje Crvenu zvezdu koja je poražena od Olimpije iz Milana u Italiji.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.