DODATNI MOTIV ZA CRVENU ZVEZDU PRED MEČ SA VIRTUSOM! Crveno-beli ovo moraju da iskoriste!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

nije mala stvar

DODATNI MOTIV ZA CRVENU ZVEZDU PRED MEČ SA VIRTUSOM! Crveno-beli ovo moraju da iskoriste!

Košarkaši Zvezde će imati veliki podršku

Objavljeno: 18:05h

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Virtusa iz Bolonje u utorak od 21 čas u 22. koli Evrolige, a crveno-beli će imati dodatni motiv za pobedu.

Naime, izabranici Duška Ivanovića imaju dva uzastopna poraza u elitnom košarkaškom takmičenju, a u Bolonji će imati veliku podršku navijača.

Kako piše Sportal, tim sa Malog Kalemegdana će u Italiji bodriti oko 2000 zvezdaša. Put "čizme" kreno je veliki broj ljubitelja Zvezde i iz Srbije, neki autobusima, dok su se drugi odlučili za avio prevoz iz Budimpešte ili Temišvara. Karte za avion su iz pomenutih gradova dosta niže u odnosu na Beograd, te ne čudi odluka da baš odande putuju. Zvezdaši neće imati problem da prate mečeve svog voljenog kluba, s obzirom na to da je za njih već ostavljen već određen broj mesta u halama, kao i deo tribina gde će biti.

Podsetimo, određen broj navijača Partizana je imao problem prilikom ulaska na meč između beogradskog kluba i Barselone koji se igrao 22. novembra, a u kom su izrabanici Željka Obradovića pretrpeli poraz rezultatom 79:68.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport©

Celu utakmicu pratio je ozbiljan skandal vezan za zabranjivanje gostujućim navijačima da podrže svoj tim u Blaugrani, a sve je rezultiralo time da oko 50 navijača crno-belih bude izbačeno sa susreta.

U pitanju su navijači koji su bili raštrkani po celoj hali, a nisu imali sektor koji je određen za gostujuće navijače. Ipak, kako navodi spomenuti izvor zvezdašima biti obezbeđen poseban sektor u kom će biti smešteni, te do skandala kakav se desio partizanovcima, ne bi trebalo da dođe.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.