VODITELJKA DNEVNIKA NAJAVILA DERBI ZVEZDE I PARTIZANA: Pogledajte kako je razbesnela "Grobare"! (VIDEO)
Bojana Lilić, Foto: Printscreen/TV Pink

auh...

VODITELJKA DNEVNIKA NAJAVILA DERBI ZVEZDE I PARTIZANA: Pogledajte kako je razbesnela "Grobare"! (VIDEO)

O meču Zvezde i Partizana se uveliko priča, a jutros je na TV "Pink" tokom sportskog dela programa napravljen upečatljiv gaf

Objavljeno: 14:36h

Sa nestrpljenjem svi ljubitelji košarke večeras čekaju večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana u Evroligi, a nema sumnje da će sve biti "naelektrisano" do krajnje granice. Pobeda vredi mnogo, jer ostavlja timove u trci za plej-of, tako da nas očekuje sjajna borba (19.00, Sport Klub 1).

O meču Zvezde i Partizana se uveliko priča, a jutros je na TV "Pink" tokom sportskog dela programa napravljen gaf koji će zasigurno zasmetati navijačima Partizana.

KK Crvena zvezda, KK Partizan
foto: Starsport©

Naime, voditeljka Nacionalnog dnevnika na ovoj televiziji, Bojana Lilić se posle priče o Đokoviću okrenula večitom derbiju. Sve je isprva teklo kako treba.

- U Beogradu se večeras igra večiti derbi. U okviru 21. kola Evrolige, Crvena zvezda od 19 sati dočekuje Partizan. U njihovom prvom evroligaškom derbiju, Crvena zvezda je savladala Partizan - rekla je Lilićeva.

Ali onda je rekla problematičnu rečenicu:

- I dok budemo navijali za Novaka i Zvezdu, pretpostavljam da će padati sneg - dodala je Lilićeva što je iznerviralo "Grobare".

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.