MISTERIJA OKO NEMANJE BJELICE! Šta se dešava sa Srbinom?
Nemanja Bjelica, Foto: Profimedia

navijači i dalje čekaju njegov debi

MISTERIJA OKO NEMANJE BJELICE! Šta se dešava sa Srbinom?

Oglasili se iz Fenera i razjasnili situaciju

Objavljeno: 17:58h

Nedavno se pojavila vest da se srpski košarkaš Nemanja Bjelica uskoro vraća na teren, ali nikako da vidimo na delu nekadašnjeg reprezentativca i vlasnika NBA prstena.

On je na početku ove sezone potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, a od tada nije upisao nijedan jedini minut na terenu.

Misterija se nadvila nad njegovim boravkom u Istanbulu, koju je delimično pokušao da razreši Dimitris Itudis na konferenciji za medije. On je bio planiran da se vrati još za meč protiv Burse, ali je tada osetio bol u Ahilovoj tetivi, koji ga je ponovo stavio van stroja.

Nekako se začarani krug povreda samo nastavio za Bjelicu, a Itudis je rekao da ni sam nema odgovor na to šta se dešava i da je glavna osoba koja može da odgovori na ovo pitanje - klupski lekar.

Dimitris Itudis
Dimitris Itudisfoto: @Starsport/Srđan Stevanović

- Prava osoba za odgovor na ovo pitanje je timski lekar. Poslednje što mi je rečeno bilo je da je veoma blizu povratka u tim na treninge. Međutim, osetio je nešto u Ahilovoj tetivi, a sada se to detaljnije ispituje. Pod normalnim okolnostima bio bi uključen u tim posle ove utakmice, ali sada ostaje da vidimo kada će se vratiti - ostao je nedorečen Itudis pre oko sedam dana.

U međuvremenu je stiglo i saopštenje turskog kluba, koje podrobnije objašnjava da se Bjelica ekipnim treninzima vraća naredne sedmice.

- Nemanja Bjelica radio je po individualnom planu i programu već neko vreme i planirano je bilo da bude uključen ekipnim treninzima ove sedmice. Međutim, osetio je problem u nozi, koju je prethodno povredio tokom individualnog rada. Odmah su urađene potrebne analize i kontrole i ispostavilo se da ima otok u regiji lista - rekli su u klubu.

Nemanja Bjelica
Nemanja Bjelicafoto: Profimedia

Konačno ćemo ga videti na kolektivnim treninzima naredne nedelje, a nadamo se uskoro i na terenu.

- Naš igrač sada prati režim oporavka kako bi se uklonio otokom. Njegovo stanje se prati svakodnevno i planirano je da počne sa ekipnim treninzima naredne sedmice - dodao je Fenerbahče.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.