KOJA VAM JE NAJDRAŽA USPOMENA IZ ZVEZDE? Neočekivani odgovor na ovo pitanje podigao je Sever na noge! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Lebranko!

KOJA VAM JE NAJDRAŽA USPOMENA IZ ZVEZDE? Neočekivani odgovor na ovo pitanje podigao je Sever na noge! (VIDEO)

- Ovo mi je šesta sezona, rastao sam sa klubom i došli smo zajedno do ovog nivoa. Sigurno da mi je velika čast i zadovoljstvo da budem među tim imenima sa toliko nastupa za Crvenu zvezdu. Bilo je dosta teško, prevazišli smo sve probleme i izrasli u pravi evroligaški klub - istakao je
Objavljeno:

- Ovo mi je šesta sezona, rastao sam sa klubom i došli smo zajedno do ovog nivoa. Sigurno da mi je velika čast i zadovoljstvo da budem među tim imenima sa toliko nastupa za Crvenu zvezdu. Bilo je dosta teško, prevazišli smo sve probleme i izrasli u pravi evroligaški klub. Za to je bilo potrebno dosta napora i rada, ali se isplatilo, jer se vidi da smo sazreli - rekao je Lazić za klupski Jutjub kanal.

Borbeni bek koga navijači obožavaju i često mu skandiraju, otkrio je i koja mu je uspomena najdraža, i na prvo mesto nije stavio nijedan trofej.

- Lako je, najdraže mi je igranje za Crvenu zvezdu - naglasio je Lazić i budućim nadama poručio da je veliko zalaganje na treningu, veliko odricanje, odnosno biti istrajan i uporan, te ostati na pravom putu, recept koji treba da primenjuju.

BONUS VIDEO: Roberto Karlos 2.0! Na ovakav gol smo čekali 20 godina!

(Espreso.co.rs/KK Crvena zvezda/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.