SAN ILI REALNOST? Crvena zvezda zvala Marjanovića, poznat i prvi odgovor Bobija (VIDEO/FOTO)
Boban Marjanović, Foto: Emilija Jovanović

TRANSFER BOMBA

SAN ILI REALNOST? Crvena zvezda zvala Marjanovića, poznat i prvi odgovor Bobija (VIDEO/FOTO)

Srpski centar je crveno-beli dres nosio od 2013. do 2015. godine, a u poslednjoj sezoni izabran je u idealnu petorku Evrolige

Objavljeno:

Boban Marjanović je u noći između subote i nedelje u porazu Hjustona od Portlanda (95:107) odigrao četiri minuta i imao po dva poena i skoka.

Srpski centar ima dvogodišnji ugovor sa Roketsima, ali je od dolaska u klub, od oktobra do danas odigrao 35 minuta, odnoso devet mečeva.

Boban Marjanović (desno)
Boban Marjanović (desno)foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Kako se može čuti, popularnom Bobiju igra se košarka i nema ništa protiv da se vrati u Evropu posle sedam godina i odlaska 2015. godine.

Upravo to povlači jednu transfer bombu pošto je Crvena zvezda kontaktirala gorostasa od 224 centimetara, nezvanično saznaje "Maxbet Sport"!

Boban Marjanović
Boban Marjanovićfoto: Emilija Jovanović

Crveno-beli pod komandom novog trenera Duška Ivanovića imaju jedan poraz iz 11 utakmica, ali su u problemu zbog Hasana Martina.

Amerikanac će biti van terana od dva do tri meseca i crveno-beli su primorani da traže centra, a prvi kontakt sa Marjanovićem je uspostavljen.

Hasan Martin i Duško Ivanović
Hasan Martin i Duško Ivanovićfoto: Starsport©

Navodno, postoje pozitivni signali oko povratka momka iz Boljevca koji je dres kluba sa Malog Kalemegdana nosio od 2013. do 2015. godine.

U tom periodu je triput bio MVP Košarkaške lige Srbije, jednom ABA lige, a u poslednjoj sezoni izabran je u idealnu petorku Evrolige.

Iste te sezone osvojio je triplu krunu (KLS, ABA liga i Kup Radivoja Koraća), dok se "Žućkovom levicom" okitio i godinu dana ranije.

Boban je potom izabao NBA ligu i za sedam godina bio u San Antoniju, Los Anđeles Klipersima, Filadelfiji i Dalasu, a sada je u Hjustonu.

Boban Marjanović
Boban Marjanovićfoto: Profimedia

Marjanović sa senirskom reprezentacijom Srbije ima srebrnu medelju sa Evropskog prvenstva 2017. godine u Turskoj.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.