Cedevita preuzela drugo mesto! Kako stvari stoje, sprema nam se Večiti derbi u polufinalu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ABA liga, 22. kolo!

Cedevita preuzela drugo mesto! Kako stvari stoje, sprema nam se Večiti derbi u polufinalu! (VIDEO)

Sva dešavanja se ove utakmice mogli ste da pratite uz naš dobro poznati lajv-blog...
Objavljeno: 20:46h

KRAJ UTAKMICE! Cedevita je u drugom poluvremenu odigrala sa velikom lakoćom, a u poslednjoj deonici je odigrala onoliko koliko je bilo dovoljno da se održi velika prednost! Posle ovoga, Hrvati drže pol poziciju u borbi sa Partizanom za viši plasman pred plejof.

KRAJ TREĆE ČETVRTINE! Cedevita sve više i više povećava prednost! Boutrajt, Žganec i Bilan igraju baš dobro, dok u timu gostiju samo Birčević iskače iz sivila prouzrokovanog umorom. Rezultat posle tri deonice bio je više nego duplo veći nego na poluvremenu - 59:43 za popularne Vitamine. Beograđani su sve bliži Večitom derbiju sa Zvezdom u polufinalu.

KRAJ PRVOG POLUVREMENA! Imala je Cedevita prednost od osam poena na pola druge četvrtine. Partizan do tada u toj četvrtini nije dao nijedan koš iz igre. Rajan Boutrajt je crno-belima pravio velike probleme, a već je upisao 12 poena. Došli su Zagrepčani u jednom momentu i do dvocifrene prednosti (ponajviše zahvaljujući dvocifrenom broju slobodnih bacanja). Međutim, trojke su držale crno-bele, pa su smanjili taj veliki zaostatak. Rezultat posle prvih 20 minuta bio je 37:30! Izuzetno malo poena.

KRAJ PRVE ČETVRTINE - Veoma odbrambeno dobra utakmica obe ekipe. Smenjivale su se u prednosti, a dobro je išao šut izvan linije 6.75. Stefan Birčević je postigao pet poena i najefikasniji je na utakmici, a veoma važne trojke postizali su sa jedne strane Ratkovica, Marinković i upravo Birčević, dok je sa druge veoma važnu pogodio Džejms. Rezultat ove deonice bio je 18:16 za goste iz Beograda, koji nastavljaju da igraju u odličnoj formi.

19:00 - Utakmica je počela... I to odmah trojkom Stefana Birčevića, što je instant poništio Rašard Džejms, kome trojke nisu jača strana. Javljamo vam se na kraju prve četvrtine...

18:30 - Evo trenutnog stanja na tabeli ABA lige:

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.