NEDOVIĆ SE PONOVO DOTAKAO VEČITOG DERBIJA: Spomeuo je i Grobare, evo šta je rekao na tu temu!
Nemanja Nedović, Foto: Starsport©

interesantno

NEDOVIĆ SE PONOVO DOTAKAO VEČITOG DERBIJA: Spomeuo je i Grobare, evo šta je rekao na tu temu!

Bili smo čitavu utakmicu bez zaštite

Objavljeno:

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović rekao je u razgovoru za "UNA TV" da mu je bilo zadovoljstvo igrati u minulom "večitom derbiju".

On je rešen upravo njegovom trojkom na tri sekunde pre kraja, te je čitav spektakl zaokružen neizvesnom završnicom, ali i majstorijom, mora se istaći, budući da je do tada bio na 0/6 za tri poena.

Tokom susreta, atmosfera u "Štark areni" bila je magična i svakako da je to bio centralni događaj u sportskoj Evropi tog četvrtka. Srećom, izbegnuto je bilo kakvo ubacivanje predmeta na teren, niti je bilo nereda uprkos tome što su i gostujući navijači bili prisutni.

- Zaista moram da pohvalim organizaciju utakmice i navijače Partizana. Bilo je sve u granicama normale. Naravno, bilo je tu i vređanja i svega, ali zaista nijedna nije stvar bačena na teren. Bili smo čitavu utakmicu bez zaštite iza nas i nije nas pogodio nijedan novčić. Zaista sve pohvale za organizaciju i ponašanje. I, naši navijači su bili izuzetni. Sve je bilo u granicama fer-plej i jednog zdravog derbija. Bilo je uživanje igrati u toj atmosferi. Pokazali smo da možemo, zašto svaki sledeći ne bi bio takav - rekao je Nedović.

Danilo Anđušić, Nemanja Nedović, Košarka
foto: Starsport©

Koliku je energiju i pomoć osećao od navijača Crvene zvezde kojih je bilo oko 800.

- Kada sam izašao na teren na zagrevanje, kada sam ih video, mnogo mi je laknulo. U svakom trenutku, bez obzira na to što je tu bilo 18.000 navijača Partizana, sam ih čuo. BIli su glasni i dali su svoj maksimum. Pevali su 40 minuta i drago mi je što smo mogli da im pružimo to zadovoljstvo i što su na kraju srećni napustili Arenu - kazao je Nedović za "UNA TV".

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.