NE STIŠAVA SE BURA! Crveno-beli PROZVALI Partizan i poslali VAŽNU PORUKU (FOTO)
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

OPET SAOPŠTENJE ZVEZDE

NE STIŠAVA SE BURA! Crveno-beli PROZVALI Partizan i poslali VAŽNU PORUKU (FOTO)

Nema kraja tenzijama uoči prvog evroligaškog večitog derbija u istoriji

Objavljeno:

Prvi evroligaški večiti derbi u istoriji igra se u četvrtak od 20.30 u beogradskoj Areni, a tenzije pred utakmicu Partizana i Crvene zvezde rastu.

Danas su crveno-beli izdali saopštenje da će Delijama biti dozvoljen ulaz u Arenu, potom je stigao odgovor crno-belih, a sada i nova poruka aktuelnog osvajača triple krune.

Detalj sa večitog derbija
Detalj sa večitog derbijafoto: Starsport

Saopštenje prenosimo u celosti bez redakcijskih promena.

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je nakon održanog sastanka svih bezbednosnih službi i predstavnika dva kluba, koji je održan u sredu u prostorijama Uprave Policije, izašao sa zvaničnim saopštenjem u skladu sa odlukama nadležnih organa koje su donete na tom sastanku.

Sa druge strane, organizator utakmice 12. kola Evrolige koja će se odigrati u četvrtak u "Štark areni“ izdao je svoje saopštenje koje je potpuno suprotno odlukama koje su doneli nadležni organi na zajedničkom sastanku bezbednosti.

KK Crvena zvezda mts iz tog razloga zvanično je u sredu u popodnevnim časovima, dopisom obavestio predstavnike nadležnih organa o ovoj situaciji, tražeći da se postupi po odluci koje su donete na zajedničkom sastanku u sredu u Beogradu, a vezane za pripremu ove utakmice.

Istovremeno u tom dopisu KK Crvena zvezda pozvao je nadležne organe da se što pre zvanično oglase i izdaju obavezujuća, vrlo jasna i precizna uputstva u vezi organizacije i održavanja sutrašnje utakmice kako bi se izbegla opasnost od mogućih incidenata za koje KK Crvena zvezda ne želi da snosi nikakvu odgovornost - stoji u saopštenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.