LEDEJ JEDVA ČEKA DA DERBI POČNE: Zbog ovoga smo svi došli u Srbiju!
Zek Ledej, Foto: Starsport©

sjajno

LEDEJ JEDVA ČEKA DA DERBI POČNE: Zbog ovoga smo svi došli u Srbiju!

Svakako je atmosfera bolja kada se pobedi

Objavljeno:

Od momenta kada se Partizan Mozzart Bet vratio u Evroligu posle osam godina, samo o jednom meču se priča - istorijskom večitom derbiju u elitnom takmičenju. Sada se već broji sitno, oba tima se isključivo spremaju za četvrtak (20.30) kada će u prepunoj Areni ukrstiti koplja

- Derbi nije kao ostale utakmice. Uvek je posebna atmosfera i zbog toga smo svi mi došli u Srbiju, da bismo igrali posebne mečeve, a baš takav je derbi sa Zvezdom. Na nama je da odigramo najbolje što umemo, slušamo savete sa klupe i borimo se - rekao je Ledej koji se tradicionalno mučio sa odbranom crveno-belih od kako je došao u Srbiju.

Zvezda je već slavila u prvom okršaju ove sezone u ABA ligi u dvorani "Aleksandar Nikolić". Viđen je tada neizvestan meč sve do sredine poslednje deonice, ali onda veliki pad Partizana i ubedljiv trijumf Zvezde. Moraće drugačije crno-beli da odigraju u četvrtak ako žele pobedu.

Zek Ledej
foto: Starsport©

- Moramo da krenemo utakmicu jako, da uspostavimo naš ritam. Kao ekipa radili smo na nekim stvarima prethodnih nekoliko dana, osećam se samouvereno pred meč i zadovoljan sam energijom koju smo imali na treningu - kaže Ledej.

Partizan je sa druge strane imao turbulentan period iza sebe sa četiri vezana poraza, ali protiv Budućnosti je pokazano kako klub iz Humske može da igra kada se sve naštimuje.

- Svakako je atmosfera bolja kada se pobedi, ali generalno, u dugačkoj sezoni uvek će biti uspona i padova, bitno je da se uvek držimo zajedno kao tim. Čeka nas još mnogo utakmica, ali ova koja je sada pred nama je vrlo bitna i zato moramo da izađemo na parket spremni da se nadmećemo svih 40 minuta - zaključio je košarkaš Partizana.

(Espreso/Mozzart sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.