"DERBI NIJE DERBI BEZ NAVIJAČA OBA TIMA"! Novo saopštenje Delija i HITAN ZAHTEV Partizanu (FOTO)
Delije, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

TRAŽE I POMOĆ GROBARA

"DERBI NIJE DERBI BEZ NAVIJAČA OBA TIMA"! Novo saopštenje Delija i HITAN ZAHTEV Partizanu (FOTO)

Tražimo od uprave Partizana da omogući ulazak navijača Crvene zvezde sa kupljenim kartama i obezbede deo tribine za nas, stoji u poruci navijača crveno-belih

Objavljeno:

Prvi evroligaški večiti derbi u istoriji između Partizana i Crvene zvezda igra se u četvrtak od 20.30 časova.

Atmosferu je podgrejao domaćin saopštenjem da i pored obećanja predsednika Ostoje Mijailovića, gosti neće dobiti karte za utakmicu.

"DELIJE" ZAPALILE ATMOSFERU PRED EVROLIGAŠKI DERBI SA PARTIZANOM: Navijači Zvezde ne veruju Mijailoviću! (VIDEO)

Usledila je poruka gostiju u vidu novog saopštenja, a sada se oglasila i navijačka grupa Delije Sever i saopštenje prenosimo u celosti.

- KK Partizan je odlučio da prvi naš derbi u evrokupovima protekne bez gostujućih navijača i time pokušava da uništi sve što jedan derbi čini pravim. Mi od derbija ne odustajemo. Tražimo od uprave Partizana da omogući ulazak navijača Crvene zvezde sa kupljenim kartama i obezbede deo tribine za nas. U suprotnom bićemo prinuđeni da se sami snalazimo za ulazak u halu i ovim putem pozivamo sve zvezdaše da urade isto. A, odgovornost za sve što se tada bude desilo u hali imaće ista ta uprava Partizana. Pozivamo i navijače Partizana da podrže naš zahtev i obećavamo da ćemo se, u derbiju kada mi budemo domaćini, boriti da im obezbedimo mesto u hali. Derbi nije derbi bez navijača oba tima - stoji u saopštenju Delija.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.