PLEJMEJKER PARTIZANA PUN OPTIMIZMA: Evo šta je rekao pred duel protiv Crvene zvezde!
Dante Egzum, Foto: Starsport©

lepo od njega

PLEJMEJKER PARTIZANA PUN OPTIMIZMA: Evo šta je rekao pred duel protiv Crvene zvezde!

Biće to bitka, rat

Objavljeno:

Košarkaši Partizana večeras od 20 časova igraju protiv Crvene zvezde u prvom ovosezonskom derbiju u AdmiralBet ABA ligi, a uoči ovog meča, jedan od najboljih košarkaša Partizana Dante Egzum je govorio za košarkaški portal ''BasketNews''.

On je letos stigao iz Barselone u Partizan, imao je problema sa povredom tokom priprema pred sam start sezone, ali kada je potpuno spreman pokazuje da je pravo pojačanje za crno-bele.

- Tokom NBA karijere nisam imao sreće sa povredama. Zbog toga sam želeo da počnem sa nastupima u Evroligi. Meni je bitno da stičem iskustvo. Ima li šta uzbudljivije od povratka Partizana u Evroligu?!

NBA će uvek biti opcija, ali osećam da sam u ovom trenutku u fazi života u kojoj želim da doprinosim timu. Ako dobijem priliku, vratiću se u NBA. Ako to ne bude slučaj, biću srećan da ostanem u Evropi - rekao je Egzum.

O derbiju...

- Čuo sam mnogo priča o tome, ali videćemo -

- Biće to bitka, rat. Biće neverovatna atmosfera na njihovom domaćem terenu. Znamo to. Moramo da igramo zajedno kao tim kao što smo igrali u Atini - poručio je Egzum.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.