ZVEZDINA PORUKA IZ MOSKVE: Sada nas svi shvataju ozbiljno!
Foto: Beta/Branislav Božić

Nema predaje

ZVEZDINA PORUKA IZ MOSKVE: Sada nas svi shvataju ozbiljno!

Crveno-beli su stigli u prestonicu Rusije na duel protiv CSKA
Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde doputovali su u sredu u prepodnevnim časovima u Moskvu gde ih u četvrtak očekuje meč 22.kola Evrolige protiv branioca titule ekipe CSKA.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Crveno-beli su u Beogradu napravili prvorazredno iznenađenje i pobedili "armejce" koji će u kompletnom sastavu dočekati umorne i nekompletne crveno-bele.

ZVEZDA ILI PARTIZAN: Ko dobija više para od države? Sad se konačno zna!

foto: Saša Pavlić Koky

Sa ekipom u Rusiju nije krenuo povređeni plejmejker Stefan Jović, ostali igrači koji su u prethodnim nedeljama imali veliki broj izuzetno napornih i fizički zahtevnih utakmica, su na raspolaganju treneru Dejanu Radonjiću.

- Ovoga puta igramo duel u Moskvi,očekuje nas nova utakmica sa prvakom Evrope, koji i ove sezone ima puno razloga da veruje da može da odbrani trofej. Mi imamo našu problematiku koja je prisutna još od utakmice sa Panatinaikosom. U timu nema Stefana Jovića koji nije trenirao od utakmice sa Partizanom, i koji se oporavlja od povrede leđa, Nemanja Dangubić takođe neće igrati protiv CSKA. Bez obzira na sve navedeno, moramo dati sve od sebe, jer želimo da odigramo dobru utakmicu u Rusiji - rekao je trener crveno-belih.

foto: Dado Đilas

Pred 5. međusobni duel sa plavo-crvenima, kapiten Luka Mitrović kaže očekuje vrlo tešku utakmicu u Moskvi koja za tim dolazi u trenutku kada je ekipa iscrpljena od žestokog ritma, i oslabljena povredama, ali sa željom da bude primetan pomak u igri.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.