NAJPRLJAVIJI IGRAČ NBA LIGE ZAPOČEO TUČU: Finiks "spržio" Lejkerse i pored strašnog dabl-dabla Dejvisa! (VIDEO)
Patrik Beverli baca Ejtona na pod, stižu igrači Finiksa, Foto: Printscreen/Twitter/@TNT

nba

NAJPRLJAVIJI IGRAČ NBA LIGE ZAPOČEO TUČU: Finiks "spržio" Lejkerse i pored strašnog dabl-dabla Dejvisa! (VIDEO)

Morent se vratio na teren, ali je kao i Jokić, doživeo poraz

Objavljeno: 08:15h

Sinoć su u NBA ligi odigrane četiri utakmice, a već smo se osvrnuli na iznenađujući poraz Denvera Nikole Jokića kod kuće od Detroita.

U ostalim mečevima, Filadelfija je na svom terenu savladala Bruklin sa 115:106.

Domaći tim je bio oslabljen neigranjem Žoela Embida i Džejmsa Hardena, a do pobede ih je vodio Tobajas Heris sa 24 poena. Dientoni Melton je dodao 22 poena, dok je Pol Rid zabeležio dabl-dabl učinak u pobedničkoj ekipi sa 19 poena i 10 skokova.

Kajri Irving je za goste postigao 23 poena, Kevin Durent je zabeležio 20 poena i po pet skokova i asistencija, a Set Kari je dodao 14 poena.

Filadelfija je osma na Istoku sa devet pobeda i osam poraza, dok je Bruklin 10. sa učinkom od osam pobeda i 10 poraza.

Sakramento je na gostovanju bio bolji od Memfisa sa 113:109, i tako je došao do sedmog uzastopnog trijumfa!

Tim iz Kalifornije je ostvario najduži pobednički niz od 2005. godine, a najefikasniji je bio Dearon Foks sa 32 poena, uz osam skokova i šest asistencija. Harison Barns je upisao 26 poena, dok je Kevin Erter postigao 18 poena (šut za tri 4/7).

Na teren se posle povrede i jednog propuštenog meča vratio igrač Memfisa Dža Morent, koji je postigao 34 poena, uz sedam uhvaćenih lopti i šest dodavanja, a Džaren Džekson Džunior je zabeležio 22 poena.

Kingsi su treći na Zapadu sa 10 pobeda i šest poraza, dok je Memfis deveti sa skorom 10/8.

Finiks je na svom terenu pobedio Los Anđeles Lejkerse sa 115:105. Tim iz Arizone je peti put uzastopno slavio protiv Lejkersa u regularnom delu NBA lige.

Sansi su sedmi meč zaredom igrali bez Krisa Pola, a do pobede su ih vodili Mikel Bridžis i Devin Buker sa po 25 poena, Dvejn Vošington je dodao 15 poena, dok je Diandre Ejton zabeležio dabl-dabl sa 14 poena i 15 skokova.

Lejkersi su na tri minuta i 55 sekundi pre kraja ostali bez isključenog "prgavca" Patrika Beverlija, koji je gurnuo Ejtona na pod i započeo opštu gužvu na četir minuta do kraja.

Najbolji učinak u gostujućem timu imao je Entoni Dejvis sa strašnim dabl-dablom - 37 poena, 21 skok, po pet blokada i ukradenih lopti.

Loni Voker je postigao 24 poena u poraženoj ekipi, dok je Rasel Vestbruk upisao 21 poen.

Finiks je tako opet vodeći na tabeli Zapada sa 11 pobeda i šest poraza, a Lejkersi su na pretposlednjem 14. mestu sa pet pobeda iz 16 utakmica.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.