VEĆ SU BILI U SVLAČIONICI! Dok je Dončić BESNEO na sudije, njegov zemljak trojkom sa sirenom šokirao halu! (VIDEO)
Košarkaši Denvera slave trojku Čančara, Foto: Printscreen/Twitter/Bleacher Report

neviđeno

VEĆ SU BILI U SVLAČIONICI! Dok je Dončić BESNEO na sudije, njegov zemljak trojkom sa sirenom šokirao halu! (VIDEO)

Luka i dalje tvrdi da mu je peta bila u vazduhu, odnosno da đonom patike nije nagazio liniju

Objavljeno:

Denver je posle dva dana opet gostovao Dalasu i očekivao se novi ubedljiv poraz jer su Nagetsi opet bili bez Nikole Jokića, ali i Džamala Mareja, Arona Gordona (koronavirus) i Džefa Grina, a Meverikse je predvodio uvek raspoloženi Luka Dončić.

Prvo poluvreme je bilo neizvesno i delovalo je da će se na pauzu otići prednošću domaćih 59:52 kada je Slovenac pogodio trojku iz teške pozicije na samo dve sekunde do kraja. Timovi su već otišli u svlačionice kada su ih arbitri pozvali nazad!

Gledanjem snimka utvrdili su da je Dončić pri šutu nagazio aut-liniju i poništili mu trojku, što on nikako nije prihvatao ni posle, meča i tvrdi da mu je peta bila u vazduhu, odnosno da đonom patike nije nagazio liniju...

Luka Dončić
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Bilo kako bilo, sat je vraćen na dve sekunde do kraja druge četvrtine, a trener Denvera Majkl Meloun je na teren stavio Lukinog zemljaka, Vlatka Čančara, koji je pokazao zašto je specijalac za ovakve situacije.

Čančar je bez mnogo pritiska čuvara, primio loptu pa šutirao sa svoje polovine i pogodio trojku dalekometni hitac kojim je rezultat na poluvremenu, umesto 59:52, bio 56:55.

Meloun je u pravu kad kaže da je ovo bio prelomni trenutak meča jer su Mevsi u nastavku bili van ritma i Nagetsi su poveli 10 razlike u trećoj deonici. Na kraju, slavili su minimalno 97:96 a šut za pobedu Dalasa promašio je Luka Dončić koji verovatno još kune sudije...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.