GROBARI U PROBLEMU! Laporta ODBIO zahtev Partizana (FOTO)
Grobari na utakmici košarkaša Partizana, Foto: KK Partizan

"IZUZETNO NEPOŠTENO"

GROBARI U PROBLEMU! Laporta ODBIO zahtev Partizana (FOTO)

Barselona, poštujući sportske zakone, ne može i ne želi da stavi svoje članove, navijače i vlasnike sezonski karata u rizik, stoji između ostalog u saopštenju domaćina

Objavljeno:

KK Barselona otkazala je karte Grobarima koji su u svom aranžmanu stigli na gostovanje Partizana, a iznervenisao je i predsednik kluba Ostoja Mijailović.

Ipak, iako je prvi čovek crno-belih pisao kolegi Đoanu Laporti, Katalonci su odbili da promene odluku i oglasili se saopštenjem.

- Povraćaj novca za karte za utakmicu Barsa – Partizan. Klub je otkrio probleme sa bezbednošću na svojim platformama i vratio je kupljene karte navijačima gostiju koji su kupili mesto predviđeno za navijače za domaćina. Barselona, poštujući sportske zakone, ne može i ne želi da stavi svoje članove, navijače i vlasnike sezonski karata u rizik. Zbog toga će klub pojačati broj bezbednosnih snaga za večerašnji meč. Ako pronađemo gostujuće navijače na mestima koja nisu predviđena za njih pre i tokom utakmice, obezbeđenje će ih premestiti na mesta za gostujuće navijače. Klub je u konstantnom kontaktu sa Partizanom, kojem se zahvaljuje što je prihvatio i razumeo situaciju - navedeno je u saopštenju.

Đoan Laporta
Đoan Laportafoto: EPA/Alejandro Garcia

Repliku imao je "parni valjak" i ovakav potez nazvao izuzetno nepoštenim.

- Predsednik Đoan Laporta je u ime Košarkaškog kluba Barselona ponovio stav njihovog kluba da će iz bezbednosnih razloga ulaz u dvoranu biti dozvoljen samo navijačima KK Partizan sa ulaznicama za sektor namenjen gostujućim navijačima. Ovakvu odluku koja je donesena i saopštena danas, smatramo izuzetno nepoštenom prema navijačima koji su uredno kupili karte, platili put do Barselone i smeštaj - saopšteno je večeras iz Partizana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.