"OSUĐUJEM ONE KOJI NA MEČEVIMA PROTESTUJU PROTIV SOPSTVENE DRŽAVE"! Oglasio se Ostoja Mijailović (VIDEO)
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

POSLAO PORUKU!

"OSUĐUJEM ONE KOJI NA MEČEVIMA PROTESTUJU PROTIV SOPSTVENE DRŽAVE"! Oglasio se Ostoja Mijailović (VIDEO)

Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primer mnogima, napisao je između ostalog predsednik KK i JSD Partizan

Objavljeno:

Predsednik KK i JSD Partizan Ostoja Mijailović obratio se navijačima osvrnuvši se na do sada urađeno u košarkaškom klubu.

Crno-beli ove sezone imaju 4-4 u Evroligi i 6-0 u ABA ligi.

- KK Partizan je danas jedan od najgledanijih i najorganizovanijih klubova na svetu. Od gotovo nestalog kluba, kakav je bio pre pet godina do današnjeg stanja koje teži savršenstvu, prošlo je mnogo neprospavanih noći, ulaganja i odricanja! Hvala velikom broju najjiskrenijih navijača koji Partizan čine velikim, i bez čijih ulaganja kroz kupovinu karata ne bismo mogli ovoliko - napisao je na Instagramu Mijailović.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport©

Predsednik "parnog valjka" osudio je navijače koji su skandirali protiv države Srbije tokom utakmice sa Makabijem.

- Najoštrije osuđujem one koji naše utakmice koriste za ispoljavanje ličnih frustracija, bacajući čvrste predmete u teren, zbog čega klub plaća basnoslovno velike kazne. Takođe najoštrije osuđujem i one koji lično na našim utakmicama protestuju protiv sopstvene države, mi kao klub bez ulaganja te iste države ne bismo bili na nivou na kom smo danas. Obećao sam i ispunio do sada puno stvari. I sada obećavam da nećemo dozvoliti da nam pojedinci uništavaju klub koji danas može da služi za primer mnogima! - podvukao je Mijailović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.