JOVANOVIĆ ZABRINUT PRED MEČ PROTIV FENERBAHČEA! "Od 16-17 igrača kao što se priča, ostali smo na 10"!
Vladimir Jovanović, Foto: Starsport©

MUKE!

JOVANOVIĆ ZABRINUT PRED MEČ PROTIV FENERBAHČEA! "Od 16-17 igrača kao što se priča, ostali smo na 10"!

Meč je na programu u četvrtak od 18 časova

Objavljeno: 20:29h

Košarkaši Crvene zvezde otputovali su za Istanbul gde ih u četvrtak očekuje meč 7.kola Evrolige protiv jednog od favorita za najviši plasman turakog Fenerbahčea.

Crveno-beli na ovaj put idu oslabljeni bez reprezentativaca Ognjena Dobrića i Luke Mitrovića, dok su pod velikim znakom pitanja nastupi Stefana Markovića, Branka Lazića i Miroslava Raduljice koji su prethodnih dana imali problema sa virusom.

Trener crveno-belih Vladimir Jovanović je pred ovaj duel izjavio:

- Imamo 10 igrača, muči nas i stomačni virus, nemamo i neke igrače koji su sa reprezentacijom, i sada od te priče da nas ima 16-17 ostali smo na 10 igrača. Ono što moramo da uradimo protiv Fenerbahčea, je energetski maksimum, da donosimo pametnija rešenja. Igraju atipično sa dve velike petice, dosta preuzimaju, teraju vas na ekstra pas…sve to znamo, pripremali smo, ali sve to treba da sprovedemo i u delo. Raspored nije lak, ali sve smo to znali, nadali smo da ćemo možda dobiti neku od tih utakmica, iako ni u jednoj nismo bili favoriti. To nije problem, problemi su druge prirode, nismo imali Nedovića, Vildoza je došao kasnije, mučile su nas povrede, igrali smo bez cele spoljne linije protiv Panatinaikosa… Mnogo toga što nas je sprečavalo da napredujemo. Mi smo praktično krenuli sa pripremama ponovo pre 7 dana - rekao je trener crveno – belih.

Meč Fenerbahče - Crvena zvezda igra se u „Ulker Sports Areni“ u četvrtak od 18 časova.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.