SPREMA SE DETONACIJA U EVROLIGI: Real Madrid dovodi Sašu Đorđevića?!
Aleksandar Saša Đorđević, Foto: Starsport©

bum

SPREMA SE DETONACIJA U EVROLIGI: Real Madrid dovodi Sašu Đorđevića?!

Pozicija Ćusa Matea je i te kako ugrožena posle poraza od Saragose u ACB ligi

Objavljeno: 16:11h

Ćus Mateo, trener Real Madrida, mogao bi da dobije otkaz ukoliko tim nastavi da igra ispod proseka, a jedan od kandidata da ga zameni je Aleksandar Đorđević!

Kako je preneo "Baskenews.com", pozicija Matea je ugrožena posle poraza od Saragose u ACB ligi i uveliko se istražuje tržište.

Madriđani su sezonu otvorili sa skorom 8-5 (5-2 ACB i 3-3 Evroliga), i ukoliko se nastavi trend toplo-hladnih partija, Madriđani će pokušati da dovedu Andreu Trinkjerija ili Đorđevića.

Aleksandar Đorđević
foto: Profimedia

Ipak, "Basketnews.com" navodi da takve solucije nisu najrealnije, pošto je Trinkjeri pod ugovorom sa Bajernom iz Minhena, dok Đorđevića zovu iz Kine i, kako piše pomenuti portal, najverovanije će tamo završiti.

Međutim, ma koliko da je Kina zanimljivo tržište, teško je zamisliti da se klupa "kraljevskog kluba" odbije zbog vođenja nekog kineskog kluba...

Naredne utakmice su ključne za Matea i ako uspe da izdigne ekipu, sve spekulacije će prestati, ali ako se ne to ne desi, videćemo kako će reagovati čelni ljudi Real Madrida i koga će dovesti umesto stručnjaka koji je nasledio Pabla Lasa.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.