KLIVLEND I JUTA BRILJIRAJU! Čikagu uzalud dobra partija Vučevića! (VIDEO/FOTO)
Nikola Vučević na meču protiv Toronta, Foto: Frank Gunn / Zuma Press / Profimedia

nba LIGA

KLIVLEND I JUTA BRILJIRAJU! Čikagu uzalud dobra partija Vučevića! (VIDEO/FOTO)

Memfis je teže nego što se očekivalo savladao oslabljeni Vašington

Objavljeno: 07:47h

Nedeljni program u NBA ligi činile su četiri utakmice, u kojima nisu igrali timovi srpskih košarkaša.

Prvi meč dana igrao se u Los Anđelesu, gde su Lejkersi sa 114:100 poraženi od Klivlend Kavalirsa.

Klivlend je predvodio Donovan Mičel sa 33 poena, pet skokova i dve asistencije. Darius Garland je dodao 24 poena, sedam asistencija i četiri skoka, dok je Džeret Alen ostvario dabl-dabl sa 16 poena i 11 skokova.

Na suprotnoj strani se istakao Lebron Džejms sa 27 poena, sedam skokova i četiri asistencije, Entoni Dejvis je pored 19 poena uhvatio 12 skokova, a identičan poenterski učinak je imao i Rasel Vestbruk uz 10 asistencija.

Ekipa Memfis Grizlisa dosta teže nego što se očekivalo ostvarila je pobedu protiv oslabljenih Vizardsa, 103:97.

U istom terminu meč su odigrali Toronto Reptorsi i Čikago Bulsi, u kom je domaći tim slavio 113:104.

Najbolji pojedinac u Torontu bio je Vanvlit sa 30 poena i 11 skokova, uz podršku u vidu Anunobija koji je imao 22, i Skotija Barnsa, sa dodatih 19 poena. Demar Derozan i Nikola Vučević bili su najefikasniji u svojoj ekipi sa 20, odnosno 18 poena, ali nedovoljno za trijumf na ovom meču.

Juta je savladala Los Anđeles Kliperse rezultatom 110:102 i tako ostvarila osmu pobedu ove sezone. Iako je Pol Džordž ponovo bio na visini zadatka, košarkaši Los Anđeles Klipersa nisu uspeli da pobede Jutu.

Džordž je ubacio 34 poena Džezerima i dodao je još osam skokova. Međutim, Džordž u ključnim momentima nije imao podršku saigrača. Markus Moris je meč završio sa 18 poena , Man je imao 14, a po 12 Vol i Ivica Zubac. S tim da je Hrvat dodao i devet skokova.

Sa druge strane, Džordan Klarkos sa 23 i Kolin Sekston sa 22 bili su najefikasniji u redovima Jute. Finac Markanen je meč završio sa 18 poena i devet skokova, dok je Konli stao na 17 poena.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.