PARTIZAN RUTINSKI DO NOVE POBEDE U ABA LIGI: Crno-beli oscilirali, pa razbili Borac u poslednjoj četvrtini
Borac - Partizan, Foto: Dragana Stjepanović/ABAleague

aba liga 6. kolo

PARTIZAN RUTINSKI DO NOVE POBEDE U ABA LIGI: Crno-beli oscilirali, pa razbili Borac u poslednjoj četvrtini

Maksimalan učinak Partizana u regionalnom takmičenju

Objavljeno: 19:12h

Košarkaši Partizana su rutinski savladali ekipu Borca u Čačku rezultatom 79:62, u 6. kolu ABA Lige.

Uprkos tome što kadrovska situacija u crno-belom taboru nije dobra, nijednog trenutka nije bilo dileme o pobedniku ovog meča, pa su izabranici Željka Obradovića ostali na maksimalnom učinku, dok je ekipa Borca upisala 6. poraz u isto toliko kola.

Crno-beli su furiozno ušli u meč, ali košarkaši Borca su imali odgovor. Posle prvih 10 minuta košarke su bili na minus 7.

Ponovo je Partizan napravio zavidnu prednost, ali u finišu druge deonice viđena je serija domaćih, a na sve su se nadovezale greške gostiju. Zaustavili su nalet crno-beli i na poluvreme otišli sa plus 8.

Vredi pomenuti da je viđena dramatična situacija u finišu prvog poluvremena kada je Džejmsu Naneliju ukazana pomoć, ali on se vratio u nastavku meča i dao veliki doprinos u pobedi svog tima.

U trećem periodu se igralo u manjim serijama, da bi Partizan konačno prelomio meč u poslednjoj deonici kada su se raspucai Naneli i Trufinović.

Ubacio je Uroš 14 poena uz besprekoran šut sa distance (3/3), a na sve to je dodao četiri skoka i još jednu asistenciju. Pratili su ga Danilo Anđušić sa 12 poena, te Džejms Naneli i Zek Ledej sa po 11 poena. U ekipi iz Čačka samo je Marko Radonjić sa 15 poena bio dvocifren.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.