"RAZLIKA NIJE REALNA": Obradović svestan težine situacije, ali pobeda se piše!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

maksimalan učinak, ali i dosta briga

"RAZLIKA NIJE REALNA": Obradović svestan težine situacije, ali pobeda se piše!

Iskusni stručnjak sumirao utiske sa meča u Čačku

Objavljeno: 19:45h

Košarkaši Partizana ostvarili su šestu pobedu u ABA ligi na gostovanju Borcu u Čačku rezultatom 62:79.

Trener crno-belih Željko Obradović je posle novog trijumfa istakao da su brojne greške večeras posledica velikog umora njegovih košarkaša.

- Probali smo da se za jedan trening pripremimo za Borac. Pomoglo nam je to što smo igrali letos na turniru sa njima, da znamo da moramo da ih shvatimo ozbiljno, bez obzira što smo u takvom ritmu utakmica i manjka treninga. Bilo je nekih stvari koja je sama utakmica nametnula, nekih grešaka koje su posledica umora. Borac se borio do kraja, pogodili smo otvorene šuteve za veću razliku, koja verovatno nije realna. Čestitke igračima na još jednoj pobedi, malo sam probao da pravim neke rotacije veće, jer stiže umor. Ispred nas je utakmica sa Olimpijakosom, sa neverovatno smanjenim brojem igrača ćemo igrati, ali šta je tu je. Hvala čačanskoj publici na još jednom lepom dočeku, a Borcu želim sve najbolje - rekao je Obradović.

Crno-beli već u četvrtak opet idu u Atinu, gde će ovoga puta igrati protiv Olimpijakosa, koji je odlično krenuo u Evroligi sa skorom 4-2. Sledećeg vikenda u ABA ligi nema utakmica zbog reprezentativne pauze.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.