KOŠARKAŠI ZVEZDE NA PAKLENOM ZADATKU: I dalje nisu kompletni, ali Jovanovićeve i Nedovićeve reči OHRABRUJU!
Vladimir Jovanović, Foto: Starsport©

CRVENO-BELI ŽELE DA NASTAVE NIZ

KOŠARKAŠI ZVEZDE NA PAKLENOM ZADATKU: I dalje nisu kompletni, ali Jovanovićeve i Nedovićeve reči OHRABRUJU!

Košarkaši će večeras bodriti fudbalere na stadionu "Luj II"

Objavljeno: 15:32h

Košarkaši Crvene zvezde nakon dve vrlo važne pobede nad Bajernom i Igokeom gostuju u petak u Monaku.

Ekipa je na Azurnu obalu otputovala još u sredu zajedno sa fudbalerima koje u četvrtak očekuje presudna utakmica za evropsko proleće.

Meč Monako - Crvena zvezda prvobitno planiran za četvrtak na zahtev lokalne policije pomeren je za petak i igraće se u 20.30 časova.

1 / 4 Foto: KK Crvena zvezda

Trener Vladimir Jovanović ponovo neće imati ceo sastav na okupu, za meč sa ekipom koja je izvanredno otvorila ovogodišnje izdanje EL, nedostaju Mitrović,

- Očekuje nas utakmica sa jednom od najboljih ekipa u Evroligi koja je pravljena za F4. Skup sjajnih individualaca koji jednim potezom rešavaju utakmicu, od Džejmsa, Lojda i Okoboa u bekovskoj liniji oni su pretnja svakom timu. Pokriveni su i ispod koša gde takođe imaju sjajne igrače, uklopljeno je sve u jedan sistem. U prvih pet utakmica zabeležili su 4 pobede, a izgubili samo od Makabija gde su imali 20 poena razlike prednosti. Bez poraza su u Francuskoj, i ovo je sigurno jedno od najtežih gostovanja za svaku ekipu u EL. Spremamo se kao i za svakog protivnika, i nadam se da ćemo biti na visini zadatka. I dalje nismo kompletni, nedostaje nam Luka Mitrović, tu smo sa 13 igrača, i ovi momci koji su tu, spremni su da istrče na parket. Imaćemo u četvrtak i petak još treninga, i verujem da ćemo na prvom mestu energetski odgovoriti ekipi Monaka - rekao je trener crveno-belih.

Nemanja Nedović je takođe izneo svoja očekivanja.

- Očekuje nas teška utakmica. Monako igra zaista sjajno, ima odličnu ekipu, duplo veći budžet nego prethodne sezone. Na svakoj poziciji po dva vrhunska evroligaška igrača. Pokušaćemo na leđima poslednjih trijumfa u ABA ligi i Evroligi da nastavimo dobar niz. Monako ima sjajan individualni kvalitet, pogotovu na spoljnim pozicijama. Napravićemo analizu, da vidimo koje su njihove mane i slabosti i da probamo tu da ih napadnemo. Ako dođemo do poslednje četvrtine sa šansom za pobedu… mislim da je sve moguće. Imamo dva dana da se pripremimo na najbolji mogući način i to ćemo uraditi - rekao je Nemanja Nedović koji je se polako vraća nakon odsustva zbog povrede lista koju je zadobio na EP u Češkoj.

Ekipa Crvene zvezde mts u četvrtak će nakon treninga bodriti fudbalere na stadionu "Luj II" u Monaku, a u petak odraditi još jedan trening. Povratak za Beograd planiran je za subotu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.