RADONJIĆ ZNA RECEPT ZA PARTIZAN! Ne odstupa od svoje FILOZOFIJE!
Dejan Radonjić, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

OČEKUJE SE VELIKA BORBA

RADONJIĆ ZNA RECEPT ZA PARTIZAN! Ne odstupa od svoje FILOZOFIJE!

Nekadašnji trener Zvezde spreman da ponovo odmeri snagu sa Željkom Obradovićem

Objavljeno:

Košarkaši Panatinaikosa na čelu sa crnogorskim stručnjakom Dejanom Radonjićem dočekuju Partizan u okviru 6. kola Evrolige.

Partizan ima skor 2/3. Uz to, može da žali za propuštenim prilikama protiv Baskonije i Milana, a posebno se to odnosi na duel sa Baskonijom. S druge strane, Panatinaikos ima skor 1/4, a jedinu pobedu je ostvario protiv Crvene zvezde u Beogradu.

Zvezda - Panatinaikos
Zvezda - Panatinaikosfoto: Starsport©

- Očekuje nas duel sa Partizanom. Naš rival je u dobroj formi, dolazi u Atinu, posle pobeda nad Virtusom i Žalgirisom. Svesni smo da nas očekuje jako težak posao, a ključ uspeha u duelu koji sledi leži u odbrani i energiji. Defanzivne zadatke moramo da odradimo besprekorno, daleko bolje nego što je to bio slučaj na prethodnim mečevima, ako želimo, a želimo pobedu protiv Partizana. Pored toga, odbrana donosi neophodno samopouzdanje za igru u napadu, što nam je takođe nedostajalo u prethodnim mečevima. Verujem da ćemo protiv Partizana biti na željenom nivou u oba smera - naglasio je Dejan Radonjić.

Partizan je posle poraza od Albe, Baskonije i Milana, vezao dva trijumfa pred svojim navijačima. Pali su Virtus i Žalgiris. Pored toga, Partizan nije osetio gorčinu poraza u ABA ligi. Ima skor 5/0. Relativno mirno, a silno motivisano čeka duel sa Panatinaikosom. S druge strane, izabranici Dejana Radonjića su pod pritiskom, pošto imaju samo jedan trijumf u elitnom takmičenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.