NA MUCI SE POZNAJU JUNACI: Nedović priželjkuje duplo slavlje u Monaku!
Nemanja Nedović, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

veruje u dobar rezultat

NA MUCI SE POZNAJU JUNACI: Nedović priželjkuje duplo slavlje u Monaku!

Košarkaši u fudbaleri Zvezde u Kneževini jure ključne bodove u Evropi

Objavljeno: 11:48h

Nemanja Nedović, košarkaš Crvene zvezde, govorio je o očekivanjima pred let za Monako.

Zvezda se u šestom kolu Evrolige u petak od 21.00 sastaje sa Monakom.

Nedović je svestan težine narednog duela.

- Očekuje nas jako teška utakmica, Monako igra sjajno ove sezone, imaju 4-1 u Evroligi, imaju sjajn ekipu... Mislim da je budžet duplo veći u odnosu na prošlu sezonu i na svakoj poziciji imaju po dva evroligaška igrača. Neće biti lako, ali pokušaćemo na leđima ove dve pobede u EL i ABA da nastavimo taj dobar niz i vratimo se u Beograd sa pobedom - rekao je Nedović novinarima pred let.

Navijači crveno-belih biće tu za duel Lige Evrope sa Monakom u četvrtak, pa se očekuje da posete i košarkaše dan kasnije.

- Ja se nadam... Nemam tu informaciju, ali se nadam da će biti naših navijača. To je mala hala gde svaki navijač znači, tako da se radujem tome -

Nemanja Nedović
foto: @Starsport/Srđan Stevanović

Nedović se tek pre dve utakmcie vratio iz povrede i i dalje ulazi u ritam. - Osećam se dobro. Iz utakmice u utakmicu će biti sve bolje i bolje. I dalje nisam blizu svog maksimuma, potrebni su mi treninzi i utakmice, tako da me raduje što pobeđujemo kako sam se vratio.

Što se tiče fudbalske sekcije, Nedović im želi svu sreću.

- Ni njima neće biti lako, sigurno. Ovo im je ključna utakmica za prolaz, koliko sam shvatio treba im barem 2:0 za prolaz, možda i 5:0, a to je najgore, kad ne zavisi sve od tebe. Želim im svu sreću, pa da slavimo zajedno - jasan je Nedović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.