KRATKO I JASNO! Željka Obradovića raduje JEDNA STVAR posle pobede nad Megom!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

maksimalan učinak

KRATKO I JASNO! Željka Obradovića raduje JEDNA STVAR posle pobede nad Megom!

Iskusni stručnjak sa puno respekta govorio o rivalu po završetku meča

Objavljeno: 23:21h

Košarkaši Partizana ostvarili su pobedu nad Megom 86:76 i tako ostali perfektni sa skorom 5:0 u regionalnom takmičenju.

Posle utakmice, trener Željko Obradović imao je reči hvale za svoje igrače, istakavši da je zadovoljan činjenicom da je uspeo da rasporedi minutažu i osveži igrače pred duele koji slede.

- Čestitke igračima na pobedi. Tipična utakmica, hvala ljudima koji su došli da nas gledaju, protiv tima mladog koja igra sa najvećim mogućim ambicijama protiv nas. Pokušavali su da se vrate i kada smo imali najveću moguću razliku i u nekim trenucima su u tome uspevali. Probao sam i uspeo da rasporedim minutažu i mislim da je to najvažnije. Svežina za duele koji su ispred nas.

KK Partizan, KK Mega, ABA liga
foto: Starsport

Trener Mege, Marko Barać bio je jako kratak istakavši da je Partizan fenomenalan tim i da su njegovi momci uspeli da naprave kakvu-takvu reakciju u odnosu na prethodne utakmice.

- Pre svega ću se potruditi da budem kratak, malo je već kasno. Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi, pokazali smo reakciju u smislu čvrstine i svega onoga što nije valjalo u poslednjem kolu i time mogu da budem zadovoljan. Odlučila je razlika napravljena na kraju druge četvrtine gde smo se zadovoljili šutevima kada smo imali otvorene situacije i otvoren reket. Na to se nadovezalo nekoliko skokova u napadu i odbrana jedan na jedan nedovoljno čvrstih, što je domaćin znalački iskoristilo. Sredinom četvrte četvrtine smo imali dobre odbrane, neke kontre sa nedovoljno odlučnosti da se utakmica uvede u sam egal. Prvo mogu da primetim da je protiv ekipe koja je objektivno kvalitetnija jako teško igrati egal kada se ništa ne ubaci. Bilo je određenih otvorenih pokušaja koje ovi momci ubacuju, ali i pored toga mogu da budem donekle da budem zadovoljan reakcijom. Partizan je fenomenalan tim, ima toliko prednosti u odnosu na nas da je teško pripremiti tu utakmicu, ali čini mi se da su moji momci bili koncentrisani.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.