TRINKIJERIJU NIJE BAŠ SVEJEDNO! Evo u kakvom raspoloženju čeka meč sa Crvenom zvezdom!
Andrea Trinkijeri, Foto: Starsport©

biće pakleno u pioniru

TRINKIJERIJU NIJE BAŠ SVEJEDNO! Evo u kakvom raspoloženju čeka meč sa Crvenom zvezdom!

Italijan izneo očekivanja pred meč sa crveno-belima u Evroligi

Objavljeno: 17:53h

Košarkaši minhenskog Bajerna sleteli su na beogradski aerodrom pred duel sa Crvenom zvezdom u petom kolu Evrolige

Pred košarkašima Crvene zvezde je najvažniji meč u dosadašnjem toku sezone - duel sa minhenskim Bajernom kod kuće u petom kolu Evrolige (petak, 19.00). Oba tima će ga dočekati sa učinkom 0-4 i bez dileme učiniti sve da upišu prvu pobedu.

Ekspedicija iz Minhena je sletela na beogradski aerodrom oko 17.00, a pred let za Srbiju trener Andrea Trinkijeri i plejmejker Kasijus Vinston su izneli utiske.

- Očekujem tešku utakmicu u jednoj od istorijski najpoznatijih dvorana u Evropi, ali svakako odlazimo sa ambicijama. Svesni smo izazova koji će ovaj susret biti, u sličnoj situaciji smo bili i prethodne sezone. Moramo da se fokusiramo na stvari koje možemo da kontrolišemo, a to je kako ćemo da nastupimo i kako da izvedemo neke stvari - rekao je Trinkijeri.

Andrea Trinkijeri
foto: Starsport©4

Bajern je za vikend pretrpeo prvi poraz u nemačkom prvenstvu (3-1), posle produžetaka je poklekao protiv Hamburga (78:81). Vicešampion Bundeslige ima kadrovskih problema, a van stroja su zbog povreda Isak Bonga, Elijas Heris i Otelo Hanter, dok su prethodna dva meča propustili Žan Mark Šiško i Avgustin Rubit.

- Biće važno da odigramo dobru odbranu i kontrolišemo skok. Da iz odbrane kroz tranziciju dolazimo do lakih poena. Ako u defanzivi odradimo sve kako treba, smatram da imamo šansu - ističe Kasijus Vinston.

Crvena zvezda i minhenski Bajern su se dosad sastali sedam puta u Evroligi, a crveno-beli imaju trijumf više (4-3). Bajernu je pripao poslednji okršaj (82:57 u Minhenu), ali je minule sezone izgubio u Beogradu (81:78).

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.