OGLASILI SE IZ BUDUĆNOSTI! Evo kako je košarkaš koji se danas SRUŠIO u banci!
Alfa Kaba u dresu Mege, Foto: Saša Pavlić Koky

detaljnije analize ga tek čekaju

OGLASILI SE IZ BUDUĆNOSTI! Evo kako je košarkaš koji se danas SRUŠIO u banci!

Dobre vesti iz Podgorice

Objavljeno: 21:22h

Košarkaš Budućnosti Francuz Alfa Kaba primljen je danas u Urgentni centar Kliničkog centra Crne Gore, pošto se onesvestio dok je čekao na šalteru u banci.

Očevici tvrde da je Kaba u jednom trenutku pao na pod i udario glavom o ulazna vrata poslovnice. Službenici banke su pozvali Hitnu pomoć, koja je došla desetak minuta kasnije.

Prvo se oglasio direktor Urgentnog centra KČG Nebojša Brnović rekao je da je košarkaš Budućnost van životne opasnosti.

Saopštenje je izdala ekipa podgoričke Budućnosti. Plavi ističu da je Kaba van životne opasnosti i da su prvi nalazi dobri.

Kaba u dresu Mege
Kaba u dresu Megefoto: Beta/Ivica Veselinov

- Član našeg tima, Alfa Kaba, danas u toku dana osetio je slabost i nesvesticu, pa mu je ukazana prva pomoć. Kaba se dobro oseća, a i prvi nalazi su u redu. Naš medicinski tim će se pobrinuti da se u što kraćem roku obave detaljne medicinske pretrage - saopštili su iz Budućnosti.

Vest je posebno zabrinjavajuća zbog toga što je Kaba imao nedavno upalu pluća, a 2. oktobra se onesvestio tokom treninga pred meč sa Splitom na otvaranju sezone. On je propustio meč protiv Zvezde u drugom kolu ABA lige. Prethodne sedmice pokazao je da će biti ogromno pojačanje z a Budućnost protiv Hamburga.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.