OBRADOVIĆ IZUZETNO SMIREN NAKON PRVE POBEDE U EVROLIGI! "Moglo da bude 3-1, ali je 1-3"!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

IZJAVA POSLE MEČA!

OBRADOVIĆ IZUZETNO SMIREN NAKON PRVE POBEDE U EVROLIGI! "Moglo da bude 3-1, ali je 1-3"!

Trener crno-belih ne razmišlja o Žalgirisu već mu je sav fokus na duelu protiv Mornara

Objavljeno: 23:33h

Trener Partizana Željko Obradović je bio znatno smireniji posle prve pobede u Evroligi nad Virtusom, nego nakon poraza od Olimpije Milano pre dva dana.

- Svesni smo da smo propustili dve odlične prilike, ali sam i pre dva dana i juče rekao da je sve to iza nas i okrećemo se ispred nas. Svaka utakmica se analizira, izvlačimo pouke i odigrali smo ove večeri kako smo odigrali. Moglo je lako da bude 3-1, ali je 1-3 - rekao je Željko Obradović na konferenciji za novinare i dodao:

1 / 3 Foto: Starsport©

- Počeli smo veoma agresivno, jer smo na startu imali 27:11, sve zahvaljujući dobroj odbrani i energiji. Igrali smo zaista strpljivo i napravili veliku razliku. Posle toga je bilo veoma lakše, tečnije smo igrali. Oni imaju čak pet igrača koji mogu da igraju na poziciji jedan. Sad ćemo da uđemo u to da su oni imali meč pre 48 sati, da su oni doputovali iz Kaunasa, ali je činjenica da smo dobili veliku ekipu. Sve stvari iz statistike ukazuju na to. Nadam se da ćemo sledeće utakmice igrati sa još većim samopouzdanjem.

Ovog puta bilo je i doprinosa domaćih igrača, za razliku od prethodna tri meča u Evroligi, prevashodno Danilo Anđušić, Tristan Vukčević i Balša Koprivica.

- Bili su u rotaciji i dali su svoj doprinos pobedi. Isto važi i za Madara. Imamo i Trifunovića i Glasa. Mladi momci koji će dobijati minutažu. Trener sam Partizana i svi ovde su moji igrači. Svakom od njih ću voditi računa i pomoći ću im. Ako ste videli da su pomogli, zahvalan sam na tome, ali sam siguran da mogu još više da pomognu - podvukao je trener crno-belih.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.