OBRADOVIĆ IZNEO RAZLOGE PORAZA OD ARMANIJA: Trener Partizana ima plan kako da se pobedi Virtus!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

zna kako

OBRADOVIĆ IZNEO RAZLOGE PORAZA OD ARMANIJA: Trener Partizana ima plan kako da se pobedi Virtus!

Nadam se da će biti pozitivno, a njima sam rekao da je toliko dobri stvari

Objavljeno:

Trener Partizana Željko Obradović govorio je za medije između dva evroligaška meča sa italijanskim timovima.

Crno-beli su izgubili od Armanija rezultatom 80:75, a već u čevrtak dočekuju Virtus od 20.30 časova.

- Naravno, ponovo smo radili skauting, kao što uvek radimo. Radi se o ekipi koja igra odbranu gde pokušavaju s velikim brojem izmenama da drže pritisak na lopti stalno i imaju igrače koji su sposobni to da rade. Menjaju odbranu, to je nešto na šta moramo da budemo spremni - rekao je Obradović.

Objasnio je i šta je prelomilu utakmicu protiv Milana.

- Lično se nadam i mi smo izanalizirali tu našu utakmicu. Imali smo dosta stvari, igrali smo odlično u nekim trenucima, mislim da je na kraju presudilo tu utakmicu ono što je evidentno, a to su izgubljene lopte u zadnjih par minuta utakmice. Taj segment je bio loš, dok je sve bilo dobro, odlično ili vrlo dobro. Mislim da moramo da budemo na nivou tom, pitanje je energetski da li će igrači koji su igrali moći, to znači verovatno da ćemo se odlučiti za druge stvari. Otom potom, da počne utakmica pa ćemo videti - dodao je Obradović.

Upitan je i kako će sve ovo uticati na psihu ekipe.

- Nadam se da će biti pozitivno, a njima sam rekao da je toliko dobri stvari, a bile su i te neke stvari i posledice tih izugbljenih lopti su često zbog pozicije koje imaju na terenu, zbog tajminga. To je najvažnije u košarci, s te strane smo pokušali da reagujemo, da objasnimo, radićemo na treningu neke specifične stvari. Prostor i tajming su veoma važni. Probaćemo o svemu da vodimo računa - zaključio je Obradović.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.