Čović: Mi smo jedini državni projekat koji spava na aerodromu (FOTO)
Foto: Stefan Jokić

O DERBIJU, EVROLIGI...

Čović: Mi smo jedini državni projekat koji spava na aerodromu (FOTO)

Imate u Evroligi 16 klubova od kojih ne znate koji je od kojeg jači, i igrački i finansijski. To je ogroman napor - i igrača i trenera i celog stručnog štaba. Uprava je tu kao logistika - naveo je prvi čovek crveno-belih
Objavljeno: 17:17h

Radonjić otkrio šta ne očekuje protiv Efesa i Partizana! (FOTO)

- Ovo je prvi put da igramo u ovakvom formatu Evrolige, plus Jadranska liga sa 26 kola i plej-of, plus domaća liga i plej of. Imate u Evroligi 16 klubova od kojih ne znate koji je od kojeg jači, i igrački i finansijski. To je ogroman napor - i igrača i trenera i celog stručnog štaba. Uprava je tu kao logistika - naveo je Čović i osvrnuo se na scenu spavanja igrača na aerodromu.

- Vi znate da Zvezda nema čarter letove, ali hajde da budem i direktan - mi smo jedini "državni projekat" koji spava na aerodromu. Ne sviđa nam se to, ali guramo dalje. Ovi rezultati Zvezde služe na ponos celoj državi. Mi reprezentujemo naš glavni grad, našu zemlju i trudimo se da našim ljudima vratimo osmehe na lica - istakao je Čović.

foto: Filip Plavčić

Da li je Zvezda favorit protiv turskog tima? Čović smatra da nije.

- Ne osećam se kao da smo favoriti, ima još 10 kola da se igra, od čega smo domaćini na pet. Veoma je važna utakmica sa Efesom, jako dobrim timom i može svašta da se dogodi do kraja - rekao je on.

Ono što možda najviše interesuje Delije jeste zdravstveno stanje igrača. I to je otkrio predsednik Zvezde.

- Ja mislim da će Kuzmić i Jović biti spremni za petak, sa određenom rezervom, a što se tiče Dangubića, mislim da će biti spreman negde za CSKA - otkrio je prvi čovek crveno-belih.

BONUS VIDEO: E, moj golmane! Primio gol kakav se ne viđa ni u beton ligama!

(Espreso.co.rs / Pink)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.