ESPRESO SAZNAJE! Šuškalo se da Kuridža stiže u Partizan, Obradović ima BOLJI PLAN koji će razgaliti Grobare
Košarkaši i stručni štab Partizana, Foto: Starsport©

Otkrivamo ŽELJKOVU IDEJU

ESPRESO SAZNAJE! Šuškalo se da Kuridža stiže u Partizan, Obradović ima BOLJI PLAN koji će razgaliti Grobare

Crno-beli žele da se pojačaju na poziciji centra pošto Matijas Lesor i Balša Koprivica ne mogu da izguraju sami obaveze u ABA ligi i Evroligi

Objavljeno: 13:29h

Košarkaši Partizana odlično su počeli novu sezonu u ABA ligi ubedljivim pobedama protiv MZT-a i Cibone na gostujućim parketima.

Ipak, na povratku u Evroligu posle osam godina, izabranici Željka Obradovića doživeli su katastrofu pošto su u Berlinu poraženi od Albe sa 100:84.

Mnogi navijači crno-belih u brojnim komentarima po društvenim mrežama smatraju da je problem u tom što "parni valjak" nema pravu snagu na poziciji centra, a to mesto popunjavaju Matijas Lesor i Balša Koprivica.

Podsetimo, vicešampion regionalne lige ostao je bez Alena Smailagića zbog povrede tokom pripremnog perioda i datum povratka još nije poznat.

Alen Smailagić
Alen Smailagićfoto: Emilija Jovanović

Pojedini beogradski mediji preneli su informaciju da je Marko Jagodić-Kuridža na pragu Partizana, ali od dolaska centra podgoričke Budućnosti nema ništa.

Štaviše, prema saznanjima portala Espreso, crno-beli nisu ni kontaktirali 35-godišnjeg reprezentativca Srbije.

Marko Jagodić-Kuridža
Marko Jagodić-Kuridžafoto: Profimedia

Nije sporno da sportski direktor Zoran Savić i trener Željko Obradović traže pojačanje ispod koša, a mi vam iz dobro upućenih izvora otkrivamo kakvi su im planovi.

Naime, gotovo sigurno, novi centar "parnog valjka" biće Amerikanac ili drugi stranac, a odgovorni u redovima nekadašnjeg prvaka Evrope čekaju NBA.

Zoran Savić
Zoran Savićfoto: Starsport©

Preciznije, žele da vide kako će se kompletirati rosteri "preko bare" i da onda vide ko će biti višak i da krenu u pregovore i realizaciju.

Inače, naredna misija izabranika Željka Obradovića je gostovanje Baskoniji za tri dana od 20.30 u drugom kolu Evrolige.

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.