IZ DENVERA U PARTIZAN! Jokićev saigrač na pragu Humske, već poslata MILIONSKA ponuda! (FOTO)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

tektonski potres!

IZ DENVERA U PARTIZAN! Jokićev saigrač na pragu Humske, već poslata MILIONSKA ponuda! (FOTO)

Umesto u Real, sjajni plej "skreće" u Humsku?

Objavljeno: 12:49h

Trener Partizana Željko Obradović ima velikih problema zbog povrede Alekse Avramovića, a rešenje bi mogao da predstavlja iskusni plej i nekadašnji saigrač Nikole Jokića iz Denvera.

Fakundo Kampaco je završio svoju NBA odiseju, a novu evropsku mogao bi da otpočne u srpskoj prestonici.

Naime, kako prenosi ruski novinar Artem Komarov, Partizan je ušao u trku za potpis omalenog organizatora igre koji je prethodne dve sezone proveo u Denveru.

Ipak, Nagetsi su se ovog leta odlučili da mu se "zahvale" na saradnji, a pošto nije bilo više interesenata u najjačoj ligi sveta povratak u Evropu je logičan korak.

Fakundo Kampaco
Fakundo Kampacofoto: Emilija Jovanović

Bivši Kampacov tim Real je, logično, bio normalan sled okolnosti. Bilo je čak i najava i objava da je posao dogovoren, ali potpisa već nedeljama prosto nema.

To oklevanje "kraljevskog kluba" mogao bi da iskoristi silno pojačani Partizan, koji ima problema na poziciji jedan s obzirom da će Aleksa Avramović odsustovati sa terena do kraja godine.

Fakundo Kampaco
Fakundo Kampacofoto: STARSPORT/XINHUA

Da li će i kakav dogovor uspeti da izdejstvuje sportski direktor crno-belih Zoran Savić ostaje da se vidi, Navodno, beogradski klub je Fakuu već ponudio jednogodšnji ugovor koj izvesno ima sedam cifara.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.