"TEODOSIĆ IMA TRADICIONALAN PROBLEM - Može da se vrati u tim tek kad bude u pravoj formi!"
Miloš Teodosić, Foto: Starsport

poseban igrač

"TEODOSIĆ IMA TRADICIONALAN PROBLEM - Može da se vrati u tim tek kad bude u pravoj formi!"

Ne želimo ni sa kim da rizikujemo, posebno ne sa njim - kaže iskusni stručnjak

Objavljeno:

Srbija ovog leta nije računala na Miloša Teodosića tokom reprezentativnog nastupa na Evropskom prvenstvu, a po odluci selektora Svetislava Pešića.

Plejmejkera iz Valjeva i dalje muči povreda, što je više puta tokom predstavljanja tima za novu sezonu potencirao i njegov trener u Virtusu, Serđo Skariolo.

Serđo Skariolo
foto: EPA

Istakao je Skariolo, koji je na Eurobasketu osvojio treću titulu sa Španijom, kako pored Tea ima na raspolaganju Ifea Lundberga, Danijela Heketa, Isaiju Kordinijea, Nika Maniona i Marka Belinelija.

- Teodosić ima problem sa kukom, to je njegov tradicionalan problem na početku sezone. On je poseban igrač, može da se vrati u tim tek kada je u potpunosti oporavljen i fizički spreman - kada je u pravoj formi. Ne želimo ni sa kim da rizikujemo, posebno ne sa njim - rekao je Skariolo.

Miloš Teodosić
foto: Profimedia

Prioritet koji je postavio Skariolo jeste jedno od mesta u plej-ofu Evrolige, ali neće se zanemariti ni italijanski šampionat.

- Biće ovo veoma teška sezona, a prioritet će nam biti borba za mesto koje vodi u plej-of Evrolige. To ne znači da zanemarujemo italijansko prvenstvo ili Kup. Mnogi igrači su se zbog reprezentativnih obaveza kasno priključili ekipi i moramo da budemo strpljivi - podvukao je Skariolo.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.